26.Březen 2008

Lidi ,máte to vůbec zapotřebí?

Někdy tak přemýšlím nad tím,proč určití lidé,pro které jsem údajně sobecká bitch,pi*a...atd.,chodí na můj profil,blog a čtou mý články..?!Nějak mi to pořád nedává logiku,ale třeba si potřebují vykompenzovat svý komplexy tím,že mi tady hodí komentáře takovýho typu..Já osobně bych články někoho,koho fakt ráda nemám asi nečetla,ale je fakt že jsme ve 21.století a možný je všechno..Tyhle lidi neřeším,nemá to smysl dokud si oni sami neuvědomí,že tohle fakt nemají za potřebí a že by si raději měli nejdřív zamést před svým prahem ...a vy víte ke komu mluvím,viď? xVlacekx - seš zlatko nooo...za chvíli ti udělím cenu pravidelnýho čtenáře
  Jinak březen pomalu ale jistě končí a já,konečně šťastně zaláskovaná opět  zjišťuju svou (ne)šikovnost v kuchyni Na velikonoční pondělí jsem si hold výprask přidala i já sama....Mé umění s nožem se opět potvrdilo..Můj palec teď zdobí řádka stehů...šikovná jsem no...
P.S:Kamilinečku všechno neeeeejlepčíííí láf juu mr.lowa lowa

komentáře (7):

JER.SEY říká...

Jeeeej,sice jsem z toho obdobi uz vyrostla:D,ale proc si nezablbnout nooo...:) Klíďo-píďo:)

28.03.2008 18:08:22

xVlacekx říká...

Jer.Sey: No jo, ty jsi taky moje zlatíčko O:-) Poslední dobou jsem v hradci, a pořád se učím nějaké kraviny. Ve Freeshku se asik určo neukážu protože to prostředí mě značně irituje. No a navíc nepiju. Ale jestli chceš, tak můžem někdy zajít na koncert na vraha:)

27.03.2008 22:00:38

JER.SEY říká...

xVlacekx>> Jsi moje zlatíčko..hele a kde teď vůbec býváš?Dlouho jsem tě neviděla,tak doufám,že se ukážeš alespoň v sobotu ve Freešku na tý libimseti sejšn:)Juuu...prosím pojď tam,bude říííť...(coz s tebou byla vzdycky..:)

27.03.2008 19:56:01

xVlacekx říká...

stanley: přečetl jsem tvůj příspěvek a nedočetl jsem se vůbec ničeho. jsi tuctový, takové nesmyslné bláboly dneska píše úplně každý, je mi tě líto:( Možná bys měl místo kalení číst knihy;)
Jer.Sey: Jééé, tou cenou za nej čtenáře si mě upe mrtě potěšila. Doufám že se ti brzy uzdraví pacička. Sám jsem měl nedávno sešitou tu svoji tak vím jak to je hrozné, člověk s tím nemůže dělat vůbec nic:(

27.03.2008 15:50:34

JER.SEY říká...

(: ŽIVOT JE BAHNO A V BAHNĚ UMÍ CHODIT JENOM SVINĚ :)

26.03.2008 20:34:20

JER.SEY říká...

Znáš mě málo a mrzí tě,jaká jsem?Zaprvé je to moje věc-a to ti vážně žíly trhat nemusí a pokud ano,to je mi líto,vážně...A zadruhé-První poznej a pak můžeš soudit brouku:)

26.03.2008 20:33:05

stanley říká...

dobře ti tak,aspoň můžeš říct že máš víc jizev emoško-pozérko :D a mimochodem k tomu že lidi co je nemusíme nestojí za to abysme četli jejich weby atd.-já jsem se tu dostal náhodou protože znám někoho koho znáš i ty a jen jsem prohlížel blogy takže sem už nepáchnu,neboj se,znám tě sice jen málo ale stačí to..mrzí mě jaká jsi (ano,neříkám že já jsem dokonalej a uvědomuju si to, ale tohle je tvůj blog,ne můj,to je druhá věc;))ale s tím nic nenadělám, měj se good, bye:)

26.03.2008 20:27:04

Přidej komentář

<< Domů