12.Červen 2008

*mártymu ..aneb happy birthday °

Tak...dneska je co?(čekááám...) No přeci čtvrtek 12.června...a to je cooooooo? ...No přece Mártyho narozeninky   ...a já si zlatíčko celý den užila na tvoji počest ...Takže zlatíčko>>

V životě jsou chvíle,kdy ti někdo chybí tak moc,že by si ho chtělvytáhnout ze svých snů a skutečně ho objímat...
Když se zavře jedna brána ke štěstí,další se otvírá,ale my se častotak dlouho díváme na tu zavřenou,že si nevšimneme té,která se pro nás již otevřela...
Nezajímej se o vzhled,může klamat,nezajímej se o bohatství,i toodvane pryč.Najdi někoho,kdo tě přiměje k úsměvu,protože stačí jenom jedenúsměv ,aby se temný den zdál jasnějším.Najdi někoho,kdo přiměje tvoje srdce sesmát.
Sni o tom,o čem chceš snít,jdi tam,kam chceš jít,buď tím,kým chcešbýt,protože život je jen jeden a jen jedna šance dělat všechny věci,které chcešdělat.
Kéž máš v životě dost štěstí,aby ti bylo dobře,dost zkoušek,aby sesstal silným,dost žalu,aby si zůstal člověkem,dost naděje,aby ses stalšťastným.
Ti nejšťastnější nemusí nutně mít to nejlepší z nejlepšího,prostě sesnaží získat co nejvíce ze všeho,co jim přijde do cesty.
Ta nejkrásnější budoucnost bude vždy založena na zapomenutíminulosti,nemůžeš jít dál životem,dokud nepřekonáš minulé chyby a srdceboly.
Když ses narodil,plakal si a všichni kolem tebe se usmívali.Žijsvůj život až do konce,buď tím,kdo se stále usmívá,když všichni kolem tebepláčou.
Tohle ti píši,protože pro mě moc znamenáš,protože si mě přiměl kúsměvu,když sem to opravdu potřebovala,protože mi ukazuješ tu lepší stránkuvěcí,když sem úplně na dně.

Protože si vážim tvého PŘÁTELSTVÍ!!!!!

A protože jsi v mém životě zapotřebí!!!

Krásné narozeniny zlatíčko......miluju těééé

komentáře (2):

7luke.com říká...

Já taky děkuju za Martyho přáníčko :D

20.06.2008 09:03:34

Marty říká...

My Darling...dekuju mockrat za nadherne pranicko moc si toho vazim a tim vice lito mi jest ze cas na tebe nemam,ponevadz jako vzdy po zabave starosti pribyvaji a sil zda se moc nezbyva...nezblaznim-li se do vikendu stavim se k tobe ma draha

12.06.2008 22:16:13

Přidej komentář

<< Domů