19.Říjen 2008

°sorry i was drunk°

Cpát se čokoládou a poslouchat Guns'n'Roses? (bože,tohle vážně dělám??)..Tak tohle se mi nelíbí ...
Tohle je jak převrácený naruby .. čokoládu jsem si v posledních dnech jíst zakazovala (ale chybělas mi láásko) a "don't cry" je srdcová záležitost() která se jen tak pro nedělní odpoledne fakt nehodí ..
Jinak cítím povinnost pronést veřejnou "modlitbu" ..
"Milostivý Chucku Taylore.. Převelice kaju se,za mou neuváženou páteční společenskou únavu Chucku,ty přece víš že jsem hodná holka Odpusť mi proto mé hříchy (včetně té dnešní čokolády,ale já to zas vyběhám,fakt)A když už mi to odpustíš ty,napiš prosím také všem ostatním,aby mi to odpustili ,jelikož díky svému "oknu" ani pořádně nevím,komu se za co omlouvat ( a vím,že to mě neomlouvá )..Děkuji ,Converse (amen?)"  P.S : Se sádrou se nelíbá,se sádrou se nelíbá ... (aspoň,že to vím ?!)
xVláčekx ale my se někdy fakt zase sejdeme.. i kdyby nám mělo být 60
Jinak včera fajnyy den viď Therez?..Bylo krásně,tak mě (kocovina ) Therka vytáhla ven s jahůdkovým vínem,daly jsme weed a bylo fajneee (ovšem až na ty moje debilní boty ..auau) Večer Rožnov o5 zel prázdnotou.. ( lidi,co je s váma kruci?) ..abyste věděli,tak Ježíšek to jako všechno vidí a nedostanete pod stromeček vůbec nic za to,že v sobotu všichni zevlíte doma..(zlobím se?!)
Vidím to na dokončení úklidu "černé skládky" ve svém pokoji (na kterou se mám jinak vážně odstěhovat a nepoznám prý rozdíl ) .. Tak holla holla,smeták volá, rychlá rota úklidu,hodí všecko do klidu HáááHááá Nemůžu si odpustit hodit sem jeden výsměch.. Koty má zarachááá

komentáře (1):

xVlacekx říká...

Jééé, zlatíí, jaktože už nepíšeš?:( Tady vždycky příjdu natěšený že si něco krásného(všechno co píšeš je supr, já to žeru) a ono nic:( Jinak promiň že jsem ti psal debilní SMS *sorry i was drunk*.

27.10.2008 22:59:59

Přidej komentář

<< Domů