Květnový sraz

Květen je obvykle měsícem lásky. V našem případě to byl také měsíc srazu, protože v pátek 22.května 2009 došlo k poměrně velikému setkání přátel, kamarádů a známých - jak jinak než z "Líbka". Sraz tentorát probíhal pod taktovkou Taurusss, a cílem našeho setkání byla restaurace U Možných. Co se týče počtu účastníků, bylo nás tam cca devět, takže minimálně pro mě to byl zatím největší sraz za celou dobu, co tady straším :-)

 

Na místo naší večerní akce jsem dorazil jako jeden z prvních (před vchodem jsem se srazil právě s Taurusss), a těsně následovali vlk-honzi a venomacek. Z počátku to tedy vypadalo trochu jako pánská jízda, a tak jsem si hned drsně objednal kakao  Taurusss si mezitím dala nějakou kávu, ke které dostala mléko včetně celé krávy (tedy nemyslím živou a bučící, ale takovou malou, porcelánovou nebo keramickou) :o)

 

Po pár minutách přišel další diskutér Jimbo.cz, a po zhruba sedmihodinovém parkování auta dorazila i Janora neboli JJ.KK. Její příchod byl vskutku nepřehlédnutelný, protože hned od dveří všechny sprdla, vyhodila Jimba z místa, a prohlásila, že sem už nikdy nepojede  Ze vzácných hostů dále následovala rozdováděná Tullamorinka, a na závěr pak přiťapala dvojice delaine a byDEPRESS.

 

Nakonec jsme se všichni hezky usadili, vzájemně se představili, vyměnili si občanky a začali si povídat... Mezi nejčastější témata samozřejmě patřily události z našich reálných i virtuálních životů - jako například fámy, kdo by měl ještě dorazit (proslýchalo se myshatko a další), peripetie s pološílenou slunečnicí (kterou jsme mimochodem měli sušenou na stole), očekávané přírůstky do rodiny (např. u Taurí a venomacka) a tak vůbec :o) Všichni navíc neustále odbíhali na záchod, na cigaretu, a lovit signál (bo tam většinou nebyl), takže jsme byli všichni strašně.. dynamičtí

 

Jakmile přinesli nějaké jídlo (a další rundu kakaa pro mě), všichni se trochu zklidnili, a začali se vrtat ve svých pokrmech. Pokračovali jsme také ve vyprávění epických příběhů ze života. Asi nejzajímavější zážitky měla Janora, která se kromě své práce v podstatě celé dny jen seznamuje (obvykle tím, že jí někde dojde benzín a před sympatickými pány padá do příkopu), a nebo na křižovatkách mlátí a fackuje lidi (protože na ní třeba troubí) :))

 

Zajímavé byly také stravovací návyky přítomných - například Tullamorinka svůj tatarák hned z kraje zalila a zasypala sedmnácti druhy koření a omáček; zatímco venomacek si soustředěně natíral maso na chleba a na 90 minut v podstatě nevnímal okolí :-)

 

Po krátké fotografické pauze (kdy jsme si navzájem vypálili oči blesky) jsme se začali pomalu trousit domů. Jako první opět vystartoval vlk-honzi, kterému jela domů nějaká rozvrzaná drožka (stejně je to zvláštní, kolik lidí není z Prahy, ale z nějakých podivných neznámých vesnic) :o) Jako druhý jsem šel myslím já, a i když to bylo až tak hodinku po vlkovi, Taurusss mě zpražila pokusem o drsný pohled a chtěla mě nabrat na rohy :) Kdo šel domů jako třetí bohužel nevím, protože jsem tam logicky už nebyl

 

Každopádně sraz to byl poměrně zajímavý. Většinu přítomných jsem ještě neviděl (vlastně všechny kromě Taurusss, delaine a vlka-honzi), takže jsem ty virtuální xichtíky mohl konečně poznat i v reálu. Uvidíme, kdy bude další sraz - a možná že se někdy potkáme i s mýty opředeným Falentýnkem a carmen.neexistuju :))

komentáře (3)

« Domů | Přidej komentář

  1. Taurusss | 21.06.2009 14:56:45 |

    Já tě zpražila? jak málo jsi toho se mnou zažil, kamaráde:-)))

  2. Johny_82 | 30.05.2009 11:33:33 |

    Díky ;-)
    Ale s tou janorou to nebylo zas tak hrozný

  3. JJ.KK | 28.05.2009 15:20:27 |

    Madherne a vystizne pojaty popis naseho srazu....
    Jen ta janora bude asi pekna semetrika...:)