Gilmorova Děvčata | moje super filmy a serialy

25.Duben 2009
Originální název: Gilmore Girls
Žánr: Drama, Komedie, Rodinný
Rok výroby: 2000

Dlouhý popis filmu

Oblíbený seriál, drama, legrace,romantika to vše jsou Gilmorova děvčata v původním názvu Gilmore Girls.Natáčí se od roku 2000 a k dněšnímu dni mají 7 řad. Sedmá řada se budevysílát v České republice premiérově... O seriál se zasloužilaproducentka Amy Shermen-Palladino, ale od roku 2006 jí nahradil DavidRosenthnal.

Lorelai a Rory, vztah matky a dcery, který by si asi přál každý z nás.Děj se odehrává v malebném městě Stars Hollow. Emily a Richard jsourodiče Lorelai, žijí ve velkém domě v Hartfordu. Když bylo Lorelai 16let otěhotněla a odešla z domu. Se svou dcerou žily v domku u hoteluNezávislost, kde Lorelai pracovala. To vše se dovíme jenom z vyprávění.První díl Pilot je už přece jen o pár let déle, kdy Rory dcera Lorelaichodí na střední školu u nich ve městě. Velmi chytrá mladá dáma, kterámiluje čtení knih je opakem své matky. Lorelai je velmi zbrká arozmarná, není pro ní nic překážkou, ale to nejsou jediné jejívlastnosti, najdeme i kladné. Teď bysme mohli diskutovat o tom kdo kohovychovává...

V seriálu potkáme i další herce, nikdo nepřehlédne nevrlého Luka,všudyvlezlého Kirka, kamarádku Lorelai Sookie St. Jamesovou, chytrou asoutěživou Paris Gellerovou, nejlepší přítelkyně Rory Lane Kimovou,roztomilého Michela Gerarda a nesmím opomenout lásky našich hlavníchhrdinek. Rory: Dean Forester, Jess Mariano, Logan Huntzberger. Lorelai:Max Medina, Christopher Hayden(mimochodem otec Rory), Luke Danes.
Gilmorova děvčata
 
autor KOCICKA_CICINKA-1995 v 20:16, |

Komentáře (0):