High school musical 3 | moje super filmy a serialy

17.Duben 2009
Originální název: High School Musical 3: Senior Year
Žánr: Drama, Komedie, Muzikál, Rodinný, Romantický
Rok výroby: 2008
Režie: Kenny Ortega

Popis filmu

Díky mezinárodnímu castingu,kterého se zúčastnilo více než tisíc mladých herců z různých koutů USA,Kanady a Velké Británie, budou představeny tři mladé nastupující hvězdymuzikálové scény: Matt Prokop, Justin Martin a Jemma McKenzie-Brownová.
V připravovaném filmu Walt Disney Pictures "Muzikál ze střední 3",jehož podtitul v originále zní "Senior Years", byli herci obsazeni dorolí starších studentů říkajících si Wildcats.

Tři nové tváře
Trojice hvězdných nováčků rozšíří herecké obsazení předchozích dvoufilmů, a tak se opět můžeme těšit na již známé tváře: Zac Efron,Vanessa Hudgensová, Ashley Tisdaleová, Lucas Grabeel, Corbin Bleu aMonique Colemanová. Natáčení zbrusu nového filmu začíná již koncemtohoto měsíce pod režijním vedením Kennyho Ortegy, jenž je podepsán podoběma předchozími snímky pro Disney Channel.

Ortega k přípravám třetího filmu říká: "V báječném scénáři PeteraBarsocchiniho přibyly tři nové postavy. Tak jsme zorganizovali masivnícasting napříč severní Amerikou a Anglií, abychom našli ty správnémladé herce. A jsme si jisti, že s těmito talentovanými umělci přicházído našeho třetího filmu ze střední školy East High spousta humoru,překvapení, nová zápletka a skvělá muzikálová zábava. Jemma je jednou zmnoha mladých hereček, které jsme potkali v Londýně. Zapůsobila na nássvými pěveckými a tanečními výkony a navíc je ohromně bezprostřední aspontánní. Matt má úžasné osobní kouzlo a výrazný smysl pro humor. AJustin je osobnost se silným charismatem a k tomu je ještě skvělýkomediální herec, který umí velmi dobře tančit."

První dva díly měly celosvětový úspěch
"Muzikál ze střední" měl na americkém televizním kanálu Disney Channelpremiéru v lednu 2006 a rázem se stal nejsledovanějším filmem tétostanice. Celosvětově se krátce nato zařadil mezi divácké hity, když bylodvysílán dalšími 27 televizními stanicemi. Dohromady jej vidělo na 250milionů diváků ve více než 20 jazykových verzích a ve 100 zemích světavčetně Čínské lidové republiky. Soundtrack k filmu dosáhl v roce 2006na první příčku americké hitparády a ve stejném roce se stalnejprodávanějším televizním filmem na DVD.

Druhý a právě připravovaný třetí film tedy navazují na mimořádněpopulární dílo příznivě přijaté nejen diváky, ale i kritiky. Film má nasvém kontě mimo jiné dvě ceny Emmy, DGA Award (Directors Guild ofAmerica), cenu prestižního hudebního časopisu Billboard a byl nominovánna Americké hudební ceny.

"Muzikál ze střední 3" nám ukazuje studentské "mazáky" Troye aGabriellu v okamžiku, kdy se vyrovnávají s faktem, že se jejich cestyrozejdou, protože každý z nich směřuje na jinou univerzitu. S ostatnímispolužáky se rozhodnou, že nastudují propracovaný muzikál, ve kterém sepokusí zobrazit všechny své dosavadní zkušenosti, své touhy a zároveňobavy ze změn, jež budoucnost přináší. Se skvělou muzikou a úžasnýmitanečními čísly, která maximálně využijí potenciál velkého formátufilmového plátna, bude tento film pro mladé publikum skvělou zábavou selektrizující energií.
 
autor KOCICKA_CICINKA-1995 v 21:03, |

Komentáře (0):