12.Květen 2011
Je na čase
 Je na čase, sundat křídla a vrátit se na zem ... život není romantickej film ... ani pohádka ...

Nadruhou stranu by člověk měl jít za tím, co cítí a kašlat na to, co si o tom myslí ostatní, i když to můžou myslet dobře.
A i když je to dlouhá cesta, třeba nám to za to nakonec bude stát a budem si moci říct : My to věděli, protože jsme to cítili ! Je jasné, že to nikdo nemohl pochopit s náma, protože oni to cítit nemohli - nebo nechtěli :)

 A pak je zde ta druhá stránka - že jsme to celou dobu cítili špatně, že naše naivita je na hodně vysoké úrovni. 
Snad proto, že nás baví býti naivními nebo jimi prostě jsme.
 Anebo jsme si začali snít právě tu pohádku a bohužel jsme se do ní tak ponořili, že jsme úplně ztratili pojem o realitě, která není a taková ani maková ... 
  Něco tam možná je, ale ponoření v té pohádce nás přesvědčuje, že je to mnohem silnější než ve skutečnosti je ... anebo to není žádná pohádka, ale ta realita je opravdu taková, že to tam prostě je?

 Jak ráda bych sama na to našla odpověď :/ 
Ale ač se snažím sebevíc na to hledět ze všech směrů, tak mám tu tendenci věřit tomu, co cítím, co si sním a co bych si z celého srdce přála ...

 Snad přijde rozřešení, snad bude již brzy ten den D, kdy zůstanu ve výšinách nebo strašně rychle spadnu zpět na Zem ... ale ne, nebude mě to bolet, mě to bolí teď- ta nejistota. kdy si říkám : "A proč vůbec pochybuju, tady není o čem pochybovat ! ", ale taky, jak jsem naivní, jak si vůbec něco takového můžu myslet, cožpak už jsem úplně zblblá ??!
Vložil: Lady-aspirine @ 15:31  
2 Komentáře
  • 30.05.2011 13:40:52, Lady-aspirine Řekl:…

    Děkuji:) Odpověď je ta první - je to příjemnější varianta :)

  • 13.05.2011 20:44:38, mattisks Řekl:…

    Poloz si dve jednoduche otazky: Chci zit alespon chvilku svym snem? Nebo chci zit svou sedivou jistotou po zbytek svych dnu?

    Asi nemam ta spravna slova.. Odpoved najdes snadno :)

Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: Lady-aspirine
Domov: Praha 5
O mně: ...Hodná holčička..../prej /..../občas/....
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Návštěvy
Template by
Free Blogger Templates