07.Květen 2009,13:11
Nedávno jsem ležela v posteli a můj mozek stravovaly plameny. Pamatuju jenom na jeden z těch inkognito dýchánků, kde nebyli přítomni lidé, ale přezdívky různých kreatur, kteří svůj život zasvětily svěrací kazajce. To ráno slunce nevyšlo, bylo zataženo a z nebe padaly těžké kapky.
Nemám ráda personifikaci, ale nebe plakalo pro špínu a a bahno života. Motorické funkce rozhýbaly mé tělo a já se přišourala k oknu a sledovala tu směť slz.
Nevím co je injekce, nevím co je valkýra, ani to vědět nechci, i když ta moje malá knihovnička v hlavě mi říká, že pod písmenem "P" a "V" to slovo je zakódovaný. Od kdy? Lehko určit, ale to není podstatný...je nutné se svěřit.
Valkýra je zelený peklo, který pozře tvé vědomí a přenese ho na místo nočních můr. Injekce je pro valkýru nezbytnej pomocník při cestě do "studentovi duše."
Když si píchneš valkýru, celej svět zezelená a Ty vidíš jenom bludiště a mrtvoly v plastovejch černejch pytlech. Valkýra je horror naživo, valkýra je exitus.
Asi vás už dávno napadlo, že valkýra je krycí název. Až toto budete číst, možná si vzpomenete na gamesku, kde valkýra a poté valhalla hrála roli satana v převleku.
Zahrajte si ji, protože valkýra existuje. Feťáci jsou taky lidé, i když jim místo krve koluje žilami tohle "chemické složení životu nebezpečných radikálů." Až je příště uvidíte, nedívejte se jinam, ale přímo na ně - to je zpověď Valkýry...
 
kategorie: Neonový dveře
vložil: Lady-of-Exitus
Permalink ¤


0 Komentáře: