16.Duben 2008,21:24
- den - 21.
Tato osoba má veliký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická. V milostném vztahu je ohleduplná a něžná. Velmi důležitá je pro ni komunikace. Umí se prosadit, takže dosáhne postavení v zaměstnání. Řídí se instinktem. Je optimista s pozitivním přístupem k životu. Má ráda úspěch a líbí se jí nové výzvy. Ráda spolupracuje s druhými. Někdy lpí na rodině. Má nedostatek sebedůvěry. Pro zájmy druhých nevidí sebe. Ale naopak: Čemu je třeba se učit? A co slabiny? Dovede šlehnout slovem. Je hněvivá a má sklony k rozzlobení. Je netrpělivá. Je úzkostlivá. Pozor na nadřazenost a konfrontaci. Pozor na střídání nálady a emocí. Pozor na chamtivost a vyvolávání sporů.

- 21. 10. 1990 = 5
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony. Má dobré šance. Je ambiciózní, avšak velmi citlivá a vyhýbá se rutině a nudě. Imponují jí lidé, kteří ji dokážou získat v nějaké oblasti.
Nepodléhat okamžitým nápadům, nestálosti, sklonu k nervozitě a neklidu. Je dobré udržet rovnováhu v citové, profesionální a finanční oblasti. Nemá ráda pravidla a omezení a nelze ji k ničemu donutit. Pozor na nehody.


- Měsíc – Říjen
Tato osoba potřebuje určitou samostatnost a volnost. Všude chce hrát první roli a díky své ctižádostivosti se snaží dosáhnout špičky. K ničemu se nedá donutit a ráda jedná podle svého.

- 21. 10. 1990
……………………………………………. …………………………………………… 99
2 …………………………………………...
111 …………………………………………... ……………………………………………
1- slovní vyjadřování citu, inteligence
9- analytické schopnosti, duchovno
2- intuice, schopnost vcítit se, cit
- Může prožít velmi silné zážitky v oblasti mezilidských vztahů, finanční jistoty a případně zdraví. Mohou vzniknout problémy při možnostech, jak se vyrovnat se slávou a mocí. V životě projde zkouškou trpělivosti a vytrvalosti. Získá ponaučení ze životních zkušeností a karmické zátěže. Může se projevit vliv rodičů nebo známých. Důležité je milovat a být milován.
- Je velkorysá a vnímavá. Tato osoba je schopna vidět daleko dopředu, až to někteří považují za neobvyklé. Využívá své intuice. Dovede snadno pochopit své sny a předtuchy. Má vysokou emocionální sílu a odvahu. Je schopná snášet i velká příkoří, než by se vzdala svých ideálů. Nemá pochybností o tom, jak jednat. Při negativním využití této schopnosti jde o vize scestné a zneužívané. Dovede se dostat do velmi obtížných situací.
 
vložil: Lenulka.33
Permalink ¤


0 Komentáře: