06.Prosinec 2007,18:32

Svět je krásnej, myslíš si když se narodíš, chceš bejt rychle dospělej ,dětství si nevážíš ,kamarádi ,pařby ,lásky jsou pro tebe priority, hlavně žádný povinnosti ,zdržujou od reality, prachy ,za ně si prej  koupíš vše, práci, zdraví, moc člověka co tě miluje, je ti fajn ,když sedíš někde u pláže ,zavřeš oči a posloucháš jak ten druhej lže.

Já bych chtěla s tebou stále být, to jsou sny a přání mé, vše co můžem spolu mít, jsou  chvíle báječné. Sny se vrací a  chvíle nás poutaj, proč jsme tací, když lásky nás houpaj , blýská se blýská a v našich srdcích hřmí, je to pravá láska, my půjdem s ní. Sny se vrací a chvíle nás poutaj, proč jsme tací, když lásky nás houpaj , blýská se blýská a v našich srdcích hřmí, je to pravá láska, my půjdem s ní.

Pohladí tě říkaj ti všichni horem dolem, ty si ale hluchej nevěříš jim že si jelen v práci chodíš za šéfem už od pondělí do pátku, neslyšíš kolegy říkat že mu lezeš do zadku, stárneš vlastně zraješ jako víno, nevíš co je za den ani kolikátýho, můžeš dělat všechno co tě zrovna právě napadne, rekapitulovat věty, co byli nádherné.

Já bych chtěla s tebou stále být, to jsou sny a přání mé, vše co můžem spolu mít, jsou  chvíle báječné. Sny se vrací a chvíle nás poutaj, proč jsme tací, když lásky nás houpaj , blýská se blýská, v našich srdcích hřmí, je to pravá láska, my půjdem s ní. Sny se vrací a chvíle nás poutaj, proč jsme tací, když lásky nás houpaj , blýská se blýská a v našich srdcích hřmí, je to pravá láska, my půjdem s ní.

Snad vrací se nám.

 

 
vložil: Lenulka.33
Permalink ¤


1 Komentáře: