22.Červen 2008

Hledala jsem citát, kterým bych ti dokázala jak moc pro mě znamenáš, hledala jsem dlouho, dokud jsem si neřekla že i přesto že jsou všechny citáty krásný, nejsou z mý hlavy.

Co to vlastně láska je? Každý z nás si lásku představuje jinak a každý z nás jí taky jinak definuje. Má jen 5písmen, ale okouzlující sílu, která nám všem dokáže na srdíčku způsobit pořádnou bolest.

SKUTEČNÁ LÁSKA, není jen o krásných pocitech, není to o tom co prospěje mě, je to o tom co jsme připraveni dávat a co jsme schopni odpustit.

Láska přnáší bolest, ale také bolest léči ... na LÁSKU MUSÍ BÝT DVA, jinak to není láska, to jsem ti Lukášku řekla mnohokrát co? :-)

Když jsme spolu, říkám jsi je to láska co mu vidím v očích a nebo je to jen její odraz? A pak se musím usmát. Láska se nedá psát, láska se musí vyznávat... Chci aby jsi vědel, že nevěřím že v životě příjde den a já jsi řeknu už ho nemám ráda.... naopak den o de dne tě budu vždy milovat víc a víííc. Vím, že někdy tě dokážu dost dobře prudit a umím si hrát na namyšlenou, ale to bych jinak nebyla já tvoje slepice.

Vložil: Loveee_4ever ¤