22.Červen 2008

Vzpomínky, tak ráda vzpomínám na to vše co jsme spolu prožily. Ty ¨jsi ani nedokážeš představit, jak ráda vzpomínám na tu dobu, kdy jsi mě poprvé objímal a jen jsi se mi díval do očí. Vzpomínáš? Bylo to u Milana doma a poslouchaly jsem jednu krásnou písničku. You are my Everithink.

Vzpomínáš, kam jsme spolu poprvé šly? Jely jsme do Mc donaldu a já trubka nemohla ani jíst .

 Víš kde jsi mě poprví a vážně políbil? Na křižovatce kde jsme čekaly na zelenou.

 Vzpomínáš na ten den, kdy jsem měla bílí kalhoty, modrý triko a bílí bolerko??? Já jsi ten den pamatuju, jako kdyby se odehrál včera a přitom, přitom je to všechno už tak dlouho.

 Naše první hádka  byl jsi s Erosem na hřišti a byl jsi na mě naštvaný, já šla k Nikole a ty jsi tam přišel. Byly jsme na sebe hnunsý a ty jsi řekl: TOHLE JE NAPOSLED Vzpomínáš???? Musím se smááát  

Vzpomínáš, kdy jsem byla u vás poprvé doma? Den než jsi odjel do Anglie, fůůůj já se stydělá a bála

Vzpomínáš na tem večer, kdy jsme se byli spolu najíst a pak šli k tobě domů ke krbu?

Plno vzpomínek, každý den kdy jsme spolu se stane něco co si zapamatuju a nehodlám to zapomenout. A proto lásko na tebe PATRONY MÁÁÁM. Když jsme spolu teprve začínaly a nebo když jsem si přála abych ti patřila, tak jsem jsi říkala, nikdy, nikdy semnou envydrží, nedokážeme být spolu. Jsme tak odlišníííí.... Už delší dobu vím, že ty a jááá spolu zůstane a že nikdo kromě mě na tebe ty patrony mít nebude.

MILUJI TĚ LÁSKO MOE KRÁSNÁ

Vložil: Loveee_4ever ¤