22.Červen 2008

Lásko moje, nevím kdy si tohle přečteš, třeba až jednou za dlouhou dobu, kdy u bude pozdě. Chci ti ale říct, že není minuta kdybych  jsi nevyčetla svojí chybu. MOC MĚ TO MRZÍ!!!!

Možná jednou příjde den, kdy mě má bolest opustí a  možná příjde i den kdy to vše bude za mnou, ale nikdy tě nepřestanu mít ráda. Pro mě vždy budeš MŮJ LUKÁŠEK, MOJE DIDINA a hlavně nikdy nepřestaneš být má jedinečná láska.

Mnoho jsi mi dal, díky tobě jsem taková jaká sem, klidnější, bez drbů a falešných lidí okolo sebe, také jsi mi hodně vzal... ale mě to nevadí...PROTOŽE V LÁSCE NEJSOU ZÁBRANY!!!

Je pro mě neuvěřitelně těžký, ráno otevít oči a vědět že ty a já MY nejsme... PRO MĚ JE TĚŽKÝ ŽÍT, abych byla upřímná tak ted jen přežívám... když nemám tvoje polibky, objetí, mazlení a neslyším tvůj hlas....

Mluvila jsem s jednim člověkem a ten mi řekl, nemůžeš to zahodit.... tolik jsi bojovala a taky mi hodně poradila... Už nikdy v životě bych  neudělala to co jsem udělala... protože tě jednoduše a prostě MILUJU!!!

V tu neděli, to jsem nebyla já, nevím kde se to ve mě vzalo a přísahám od ted BUDU JEN HODNÁ SLEPIČKA, NIKDY UŽ NIC NEUDELAM.... SLIBUJI TI TOOOO :-( MITULUTUJU TĚ!!!

 
 
Vložil: Loveee_4ever ¤