Prostě o všem.... Přijďte, pokoukejte se a třeba okomentujte a pište taky svoje připomínky, ať vím co sem dávat a co vylepšovat =)
25.Srpen 2008,15:04
Co je horšího, než být na Mikuláše sama? Co? NIC!!! Všude, kam se jen podívám samý zamilovaný pár, samá LOVE ale já snad zářím nějakou šedivou barvou a tak se mi zatím vyhýbá. Teda - upřímně, právě jsem zamilovaná až po uši do Jirky, ale ON zatím neprojevil zájem. Takže zůstanu jako stará panna. Ach jo!

"Hele, myslíš že klukům víc voní Nivea nebo Oriflame for men?" ptá se mě Jitka, když přemýšlí, jaký asi koupí dárek pro svoji lásku - Kubu. "Jak to mám vědět? Vypadám snad jako kluk, nebo co?" zavtipkuju a přitom si prohrábnu krátké zježené vlasy, které jsem ráno prohrábla gelem. Ale co když fakt vypadám jako kluk? Třeba mě pro tohle kluci nechtějí... Blbost! I když mám klucičí účes, vyznačuju se dalšími znaky ženy - střední prsa, samozřejmě střední s push-upkou a štíhlé svalnaté nohy - chodím do aerobiku, no dále namalovaná červená pusa - nejde moc vidět, ale co...

"Uhrááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá" slyším jak někdo bouchá na dveře naší třídy. Přijde Roman - můj nej kámoš (známe se už od plínek, ale nedá se říct že bych ho milovala, je na to příliš střelený".

"Mohli jsme pro vás udělat normálního čerta a anděla. Falešný křídla, falešný rohy.... ale my jsme řekli NE!"

"Uhrááááááááááááááááááááááááááááááááááááá" ozve se zase něco za dveřmi a do třídy vtrhne skupinka čertů (je mezi nimi i Jirka!!!). "Tak kdopak tady zlobil, co???" zeptá se a já celá zčervenám. Musel si tohbo všimnout! "A! Hlasí se slečna Pavla, že ano? Tak ty jsi zlobila? Uhrááááááááááááááááááááá!" zaječel znovu a já se usměju. Naše třída - sexta je sice už dost velká na to, aby měla hrůzu z čertů a Mikuláše (zvlášť když je to takový krásný čert :-) ale přece jen se mi klepala kolena. Jirka mě vzal na záda (ty jooooooooo) a nesl mě s dalším řevem na chodbu. Bože já se zase ztrapním říkám si, ale na přemýšlení není čas. Jirka mě přitiskne k sobě a políbí mi. Připadá mi to jako celá věčnost. Jako sen! Takhle jsem si to vždycky představovala! I když ne na opuštěné chodbě, ale při západu slunce u moře (ale to je jedno, hlavně že mě miluje!!!) . "Miluju tě!" řekne za chvilku po našem úúúžasným polibku. Já mu ho vrátím a potom jdu zpět do třídy, stále ještě omámená. Celá třída se začne smát - čemu proboha? "Co jsi s ním prosímtě dělala?" chechtá se Jitka. "Co by?" nechápu. "Máš celý obličej od sazí!" řekne s úsměvem. Jirka mě asi drobátko zašpinil - to víte budu mít z pekla štěstí!!! :-)
 
vložil: LuLu-LuLu
Permalink ¤


0 Komentáře: