Prostě o všem.... Přijďte, pokoukejte se a třeba okomentujte a pište taky svoje připomínky, ať vím co sem dávat a co vylepšovat =)
02.Červenec 2008,14:05

Pár vtípků pro veselejší den:

A když už jsou ty prázdniny, tak něco o škole =P

1) Maminka telefonuje učitelce: "Prosím Vás, nedávejte dětem úlohy z matematiky, ve keterých láhev piva stojí 1,80 Kč. Manžel celou noc nemohl spát!"

2) Pepíček je ve škole a učí se skloňovat.Je velká přestávka a Pepíček se podívá do své svačiny a skloňuje
1.pád Kdo co? - houska 
3.pád Komu čemu? - Pepíčkovi 
7.pád S kým čím? - se salámem.

3) Děti ve škole dostaly za úkol napsat slohovou práci na téma "Chudá rodina"
Dcera milionáře nejprve dlouze přemýšlí a potom začne psát:
"Byla jednou jedna chudá rodina. Otec byl chudý, matka byla chudá. Chudá byla i jejich služka, šofér a zahradník. I jejich kuchař byl chudý..."

4)Baví se dva studenti: "Jestli je pravda, to co říkal děkan, tak mě vyhodí z univerzity." - "A co říkal děkan?" - "Že mě vyhodí z univerzity.!"

5)Paní učitelka přesvědčuje žáčky aby si koupili fotku třídy. "Až budete starší budete si říkat tohle je Tomáš ten slavný doktor, tohle je Luboš ten právník to je Zuzka která je zahradní architektka." V nastalém tichu dodal jeden hlásek "A tohle je paní učitelka která je už mrtvá."

A teď klasika - blondýnky =P

1) Blondýnka se ráno vzbudí a začne křičet: "Pomoc, oslepla jsem!!!".... a za chvíli otevře oci a řekne..."Aha."

2) Jde blondýnka do lesa a potká dědečka. Dědeček jí říká: "Já jsem kouzelný dědeček a splním ti tři přání, když se se mnou vyspíš." Blondýnka se s ním vyspí a dědeček se jí ptá kolik je jí let? "30" odpovídá blondýnka. Dědeček jí na to říká: "Taková stará a věří na kouzelné dědečky."

3) Blondýnka letí letadlem na Floridu a namíří si to rovnou do první třídy. Přijde k ní letuška a snaží se jí dostat do druhé třídy, kterou má letět. Letuška jí tam asi čtvrt hodiny přemlouvá ale blondyýnka sebou nehne.... Zavolá tedy pilota, ten jí něco pošeptá a blondýnka vystřelí jako raketa do druhé třídy. Letuška se ptá: "Jak jste to dokázal? Já jí tady přemlouvala bůh ví jak dlouho a ona nic". A pilot odpoví: "Řekl jsem jí že první třída na Floridu neletí"

4) Proč blondýny dávají rádio do ledničky?
Aby měly čerstvé zprávy.

5) Blondýnka říká druhé: "Představ si! Měsíc jsem ležela u psychiatra na gauči, aby mi udělal test, jestli jsem normální." - "A výsledek?" - "Chlapeček!"

Snažila jsem se dávat takové netradiční,snad se vám líbily =P Zase dám zítra další!! 


 
vložil: LuLu-LuLu
Permalink ¤


0 Komentáře: