Když vidím ty šťastné páry, cítím se hrozně. V čem jsou tyto ženy lepší než já? Vždyť některé nejsou ani nijak zvlášť atraktivní, tak jak je možné, že mají vedle sebe tak šikovného chlapa?

Tyto a ještě mnoho dalších otázek jsem si kladla, když jsem byla ještě single. Taky se občas sama sebe takto ptáte? Není to o tom, že by tyto ženy byly v něčem lepší jak vy. Mnohdy jsou průměrné. Ani s vnější vizáží to zrovna dvakrát nepřehání. Říkáte si, co v tom vězí?


K tomu, abyste byla šťastně zadaná, nemusíte být modelka oblečená podle poslední módy. V časopisech se dočtete spoustu informací, že pokud nebudete mít zrovna tuto kabelku či kostýmek, nebudete „in“. Nenechte se zmást, protože ve většině případů je to vlastně jen obchodní tah. Inspirovat se samozřejmě můžete, ale nenechte si takto diktovat, jaká máte být.

Já osobně mám ráda jak pěkné oblečení, tak i kabelky. Když se něčem cítíte dobře, vyzařuje tato energie z vás. Rozhodně to neudělá značková kabelka za pět tisíc. Pokud se vám ovšem líbí, nemám v úmyslu vám ji rozmlouvat. Přece jen jsme ženy a máme rády pěkné věci. Navíc ten pocit, kdy vám někdo z vašeho okolí řekne, jak vám to dnes sluší je opravdu skvělý.

Více se dočtete zde>>>
napsal/a: Luki32ann 16:47 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář