Datum registrace profilu a uvedené údaje
Přidal se na Facebook teprve před několika dny? Na tom by nebylo až tak nic špatného, jenže vidíte, že za těchto pár dní je velmi aktivní a má v přátelích velké množství lidí, které neznáte, nebo se vám zdají podezřelí. Nebo  má aktivní profil už několik let, ale za tu dobu si přidal pouze dvě fotky a nic víc.

Žije život plný superlativů
Tvrdí vám, že má úžasný život, chlubí se svým obrovským majetkem a prosperujícím podnikáním které mu vynáší miliony.  Poznáte ho podle toho, že vás bude brzy po přidání zvát na nějakou luxusní dovolenou, ale nemusí to pravidlem  Znám mnoho úspěšných mužů, ovšem ti nevystavují svůj úspěch a majetek na odiv jen tak na počkání. Nemluvím teď o sdílení radosti z něčeho, co se člověku podařilo.

Podezřelá nebo žádná profilová fotka
Tvrdí vám, že je mu třicet, jenže podle fotky vám připadá, že mu nebylo ještě ani osmnáct.  Nebo vám přijde až podezřele krásný? Ověřte si fotku na google obrázky. A co když fotku v profilu nemá? Nechte si ji od něj poslat.

Má v přátelích spoustu lidí, ale přitom ho nikdo nezná
Podíváte se na jeho přátele, kterých má ve svém profilu hojně. Pokud máte nějaké společné přátele, zeptejte se jich, jestli ho znají osobně, nebo co o něm vlastně ví. Pomůže vám to k zjištění, jestli hraje jen na počty lidí v přátelích, nebo má opravdu tolik známých.

Tvrdí vám, že je sice ženatý, ale s manželkou už si nerozumí
I tady zbystřete. Možná vám bude psát, že už s manželkou nežije, nebo dokonce, že mají volné manželství. Po několika schůzkách vás však může čekat překvapení, že ho uvidíte, jak si spokojeně kráčí po boku své manželky a evidentně si s ní rozumí víc než dost. Pokud se do něj zamilujete, pak může trvat roky, než se vůbec rozvede. Když už by se kvůli vám přece jen rozvedl, pak si časem najde jinou, kvůli které nechá zase vás. A to přece za trápení nestojí.

 Všichni nejsou stejní

Může se stát, že muž má pěknou či žádnou profilovou fotku. Nebo vám napíše, že by chtěl vaše setkání z nějakého důvodu odložit. Může se stát. Všímejte si proto více možností. Když se ale bude vymlouvat opakovaně, pak je to jasné.

V případě internetu buďte obezřetná. Pokud vás online seznámení láká, ale máte strach, že se spálíte, pak mám pro vás návod, který jsem sepsala do e-booku Seznamte se jednoduše a efektivně s mužem svého srdce. Dozvíte se v něm, na co si během tohoto způsobu seznámení dát pozor.

Na internetu se totiž nepohybují jen podvodníci a ženatí muži hledající povyražení. Jsou tady i muži, kteří se chtějí opravdu seznámit, jenže nemají dostatek času či příležitostí k seznámení jinou formou. Já jsem si svého muže našla taky na internetu. Jsem tomu ráda, protože za jiných okolnosti bychom se neměli šanci potkat. Proto internet k seznámení nezavrhujte. napsal/a: Luki32ann 09:27 | Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář