Moninkkaaa

proste skoro super

16.Září 2007

kdy si mohu šáhnout???

Kluci myslí každých 20 sekund na sex. Jeden kluk se nás jednou zeptal, na co má myslet těch zbývajících 19 sekund. To je sranda.

Když ovšem chodí mládenec s dívkou, vodí se za ruku a říkají si krásná slovíčka, dojde na klučičí otázku: "Kdy si mohu sáhnout na něco erotičtějšího než je ruka?" Nebo na holčičí: "Budu se s ním už dlouhatáááánsky líbat a objímat?" Co k tomu říct? Řeknu něco z vlastní zkušenosti. Když jsem začal chodit s Pavlou (dnes moje manželka), blíže jsem poznával, jaká je. Hormony lásky se vyplavovaly do mé krve po litrech (dobře - po mililitrech), srdce mi bušilo a chtěl jsem být Pavle co nejblíž. Na druhou stranu jsem nechtěl udělat botu a Pavlu vylekat (vášnivým polibkem, horoucím objetím,?). Takže jsem s polibky 2 měsíce čekal, za ruku jsme se začali vodit o něco dříve. Před svatbou jsme spolu chodili téměř 2 roky, možná víte, že bez sexu. A jestli jsem hladil Pavlu po prsou a na dalších erotogenních zónách? Ne. Proč?

1. Když nevíš, jestli s někým budeš žít, nešahej na jeho intimní místa. Proč? Protože to jinak děláš pro pouhou zábavu a ne jako vyjádření lásky.

2. Po prvním kroku (sáhnutí na prsa nebo rozkrok), bude následovat druhý krok (sáhnutí pod tričko) a potom třetí krok a to je většinou sex.

"Tak kdy si teda mohu šáhnout?" ptáš se. Moje odpověď: Až budeš natolik zralý, že slíbíš holce věrnost na celý život a budeš vědět, co říkáš. Ona pro tebe už nebude pokusný králík, ale vaše životy se spojí v jedno?a to je super. Potom může začít ničím nerušená romantika :).

Autor: Moninkkaaa v 12:37 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář