Moninkkaaa

proste skoro super

16.Září 2007

nejcastejsi otazka holek

Určitě nejčastější otázka je tohoho typu: Líbí se mi jeden kluk. Chtěla bych s ním chodit, ale on asi nemá zájem. Jak mu říct, že ho mám ráda? Jak mu to naznačit? Doporučuji vám, abyste si klidně přečetli ve složce Otázky všechny odpovědi, ale pokusím se je shrnout.

1. Holka by neměla vztah jít s vyznáním lásky jako první. Proč? Jestli tvůj vyhlídnutý kluk není schopen přijít a říct, co k tobě cítí, jak se o něj budeš moci opřít? Možná ti ještě jednou po nějaké neshodě vmete do tváře, žes ho ke vztahu ukecala.

2. Dobře si rozmysli, s čím lezeš do vztahu. Co očekáváš? Jestli si myslíš, že teprve s klukem budeš šťastná, nech vztahy plavat, protože to není pravda. Kdo neumí žít sám, neumí žít ani s partnerem. Do vztahu by měli jít zralí lidé, protože patnáctileté holky často hledají něhu a lásku s tím, že si chtějí vynahradit citový nedostatek z dětství či puberty a to žádný kluk neunese. Navíc hodně kluků si chce užít především sexu, takže bezpodmínečnou lásku vám rozhodně nenahradí.

3. To, že tě někdo zaujme, ještě mnoho neznamená. Jedna známá zpěvačka říkala, že se zamiluje hned a basta, už je hotovo. To není rozumné. Během života se ti bude líbit celá řada mužů (a v klučičím případě to platí samo taky). Je dobré dát klukovi, který se ti líbí, čas, aby se tzv. odkopal. Ukázal, co v něm je. Je zajímavé pozorovat, jak se z kluků, majících největší úspěch u holek, často stanou trosky. Okolo 15ti jsou pěkní, ale co bude ve 20ti?

Všechny tři body by tě měly vést k tomuto:

Uklidni se.

Nemusíš s někým chodit.

V 15ti je na vztah brzy.

Nevnucuj se klukům.

Pracuj na svých vlastnostech.

Studuj.

Nechtěj od vztahu to, co ti nemůže dát.

Autor: Moninkkaaa v 12:31 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář