Moninkkaaa

proste skoro super

16.Září 2007

O koho mají holky zájem??

Možná ani holky nevědí, jak se někteří kluci trápí z toho, jak vypadají. Nemají dostatečně velké svaly, odstávají jim uši, nosí brejle a mají velký nos (to je můj popis). Hodně kluků se bojí, že o ně holky nebudou mít zájem. Když se porovnají s Orlando Bloomem nebo Bradem Pittem, je jim na zvracení. Tak pro takové kluky mám dobrou zprávu:

Profesor psychologie Mark Van Vugt v řadě testů zjistil, že u dívek jednoznačně vítězí tzv. ?hodní? kluci, kteří se dokáží vcítit a pomoct. Naopak sobečtí a na sebe zaměření drsňáci byli zajímaví jen pro ženy toužící po krátkodobých vztazích a náhodném sexu.

To je skvělé, protože rozumně uvažující muž nechce krátkodobé vztahy. V náhodných vztazích si sexu užijete mnohem méně než v trvalém vztahu. Náhodný sex si přitom ani tolik nevychutnáte.

Řeknu svou zkušenost. Někteří mí spolužáci začali se sexem dříve než já. Buďte v klidu, na základce to nebyl nikdo a myslím, že možná někdo ve čtvrťáku na gymplu. Já jsem do 21 let s nikým nechodil. Když se setkáme s klukama ze třídy, kteří mají dodnes hezčí design, a mluvíme o vztazích, nevidím, že by byli šťastní a dvakrát, třikrát týdně zažívali intimní chvíle se svou partnerkou.

Hlavu vzhůru, ?hodní? kluci! Pokud se trápíte nad tím, že vám pěknou dívku vyfoukl nějaký Orlando, nechte to plavat. Ty lepší na vás čekají. Proč se honit za holkama, kterým jde hlavně o pěkné svaly a triko od Diesela?

Autor: Moninkkaaa v 12:26 |



Komentáře (0):

« Domů | Přidej komentář