Je to prostě a jednoduše tak. Žena je tvor hromadný, homo feminae catervae. Jinak už si to nedokážu vysvětlit... nebo že by pro tentokrát jaro?

Náhodného čtenáře uvedu do obrazu : Opět mám jedno z období, kdy nezvládám vtěstnávat do svého imaginárního diáře reálné houfy odkudsi vynořivších se fanynek, z nichž snad každá do jedné se dožaduje společných káv, drinků, večeří či rovnou nocí, nedejbože i dní. Kdo by záviděl, nechť čte dále.

Ať již z důvodů časových či jiných jsem pochopitelně nucen čas od času některé takové požadavky zdvořile odmítnout, což v konečném důsledku může dle původního místa nálezu konkrétní dámy znamenat občas i nemilé komplikace (např. když jde o kolegyni z práce). Obdobně však mohou komplikace nastat i v případě realizace společně stráveného času, zvláště pak, dozví-li se ona dotyčná, že nebyla v onom diáři vepsána nejspíše ani na onen konkrétní den sama.

Ale to není hlavní důvod, proč tohle píšu - ten leží úplně jinde. Jde o to, že za poslední týden jsem vypil káv i drinků a snědl večeří ve velmi milé společnosti snad až nadmíru, někdy i vícero denně. Ale prostě si nemohu odpustit příležitost k příjemným chvilkám. A tohle se mi stává tak dvakrát do roka pravidelně - dva, tři týdny nečekaného enormního zájmu širokého okolí. Ne, že by mi to nějak moc vadilo, ale problém tkví v něčem jiném - po většinu roku je situace přesně opačná a najít příjemnou společnost do čajovny nebo na kulturní akci je problém. A tak jsem přišel na myšlenku, že žena je tvor hromadný. Buď hromadně chce, nebo ještě hromadněji nechce.

A jen tak na okraj, za mě i za všechny chlapy v mém okolí, kteří na sobě podobné stavy také sledují - nešlo by to nějak rozprostřít do průběhu roku? Nebo jinak - ženy a holky, nemohly byste se dohodnout?

napsal/a: Nithael 17:46 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Hrosik86 17.04.2010 19:44:38

Bohužel musím upozornit, že tento jev se vyskytuje i naopak.. I muž je tvorem hromadným, jelikož buď je přítomen nebo je přítomen s "ale" či přítomen není a ani nechce. Buďto je to už opravdu zákon schválnosti nebo jde o jediné... I vy muži, chcete to, co chtějí ostatní a když o to není zájem, i váš zájem vyprchá... Svět je spravedlivý a všechno je v rovnováze ;o)