Ztráty a nálezy

09.Duben 2010

Posledních pár dní je hodně zvláštních. Přišly v nich ztráty i nálezy. A tak jsem tak trochu vyměnil jednu holku ve svém životě za jinou. Znovu jsem totiž našel kamarádku, se kterou jsem se přes rok neviděl, nemluvili jsme spolu a vůbec o sobě nevěděli. Úplně náhodou jsem ji potkal na ulici a jakoby ani ten rok nebyl, zašli jsme do čajovny, probrali všechno, co se stalo a domluvili se na příště. A stejně úplně náhodou, a dlužno říct, že nechápu proč, jsem možná ztratil kamarádku jinou.

Z prvního mám radost, z toho druhého se mi chce skoro brečet. A přitom vlastně ani nevím ,co se pořádně stalo, z ničeho nic je naštvaná a nechce se mnou mluvit, tím míň mi říct, co se stalo.

A tak mám takovou smíšenou náladu a zároveň mě už pár dní hlodá otázka - můžu někdy pochopit ženy?

Vždycky jsem si myslel, že jim, teda na chlapa, vcelku rozumím. A možná tomu tak i bylo, vždyť svoje kamarády muže bych mohl spočítat na prstech ruky válečného veterána, zato na ženy bych musel být děťátko z Černobylu. Ale poslední dobou si připadám jak v Po čem ženy touží? - do kalhotek se jim dostanu, ale pokud jde o duši... Co se to děje? Proč?... Proč???

napsal/a: Nithael 22:02 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Ada.Jamaica 13.04.2010 17:52:59

a proč se prostě jen nezeptat? :D


Nithael 10.04.2010 08:37:15

Potíž je v tom, že mě vždycky tak nějak fungovaly alespoň záblesky pochopení. A ty mi teď chybí...


Hrosik86 09.04.2010 23:26:17

stejně jako ženy nikdy nepochopí muže.. Jsme navždy odsouzeni být spolu a přesto se nikdy nepochopit.