14.Duben 2008

Ráno jsme se pobavili když Daníí přijela i se svým novým kostkovaným krásným kufrem na kolečkách a svým adoptivním medvědem a řekla, že tam s harající fenkou a kočkama v posteli prostě nebude..trochu pozdvyžení a shánění nového domova pro naši Daníí:)

No pa si gymnázium odjelo někam uplně fuč, takže ten den nemohl být lepší a náladu nám nezkazila ani krásná továrna Fabi, ve ktreré jsme se s Daníí mnohému novému přiučili:) Ale to asi všici..

Zase nás čekal oběd a pak jsme si s novými přáteli Javolem a Pinfriendem a Danou udělali výlet na místní trhy, které měli asi padesát kilometrů!!! No a poté jsme strávili úžasnou hodinu když nám francouzi v hodině vysvětlovali co to vlastně dělají s těmi všemi drátky,no někteří jedinci je žužlají:) No ale moc jsme se toho nedozvěděli, protože francouzi se učili česky a vůbec jejich profesor Anré z nás byl nešťastný, ale sranda byla:) Ikdyž já z Daníí jsme tam byli trefně no jako jediný dvě ekonimky:) ale naštěstí náš přiřadili k průmce!!!

Večer jsme frčeli domů..a ten večer byl fajn, ptž. můj Francouz uměl asi dvě věty v angličitně takže jsem velice procvičovala svou hodně špatnou francožštinu, ale jeli jsme do jednoho městečka a tam jsme se setkali s Kevinem, který angličtinu docela ovládal a Jakubem, Čechem, takže jsem byla uplně happy a zašli jsme na pivko a kebab!!

Vložil: PeCka3 ¤