_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 14.Červenec 2009
v 14:59



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (0)
_Co Vás Na PRotěJšKu oKouZlí?_

Podle čeho si člověk vybírá partnera?  Co ho musí zaujmout aby vznikl pár?  Podle mého názoru jak kluci (muži) tak i dívky (ženy) se drží podobných faktorů... První dojem celkového člověka a pak náležitě prozkoumat menší detajly jako jsou oči, úsměv, zadek,druh oblečení a pak no však víte... Jde o sympatii která nás pronásleduje...Například, když se vám váš idol líbí a potkáte ho na ulici projede vám mráz po zádech a máte takový ten pocit motýlků v bříše.  Nebo, když se poznáte tak jste stydlivější a červenáte se, za každý jeho kompliment. Každý člověk má, ale svůj typ idola ve své mysli..někdo touží po blondýnce, tamten zase po nohaté zrce...Každý má svůj idol, ale nejde přec jen o vzheld ne?  Jak dlouho tenhle pocit vlastně trvá?  Jak dlouho jste paf ze svého idola?  Je také rozdíl mezi chtíčem a navázání vážnějšího vztahu... Chtíč časem přejde a zas si objevíte nový objev, který vás okouzlí na tolik, že lítáte......." Jaký prtotějšek vás unese?"  

                                                                                                                                       By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE