_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 14.Červenec 2009
v 15:53



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (3)
_ToužíTe Po ToM koHo neMůeTe míT?_

Jak definovat slovo touha? Každý z nás po něčem touží ne? Nejčastěji je to opravdová a věčná láska.  Ale toužíte po něčem nebo po někom koho nemužete mít? Musíte se smíři s tím že s ním je to beznadějné?  Co třeba celebrity? Kdo by netoužil například po Lucii Vondráčkové nebo po Bradu Pittovi  Je to jako platonická láska... Bohužel...Ale co třeba, když toužíte po člověku který by statisticky mohl být váš, ale není ať už k vůli tomu, že je zadaný a nebo vás prostě a jednoduše nechce! Já osobně ano! Toužím po jedné osůbce, kterou tu nebudu jmenovat, ale bohužel mohu jen to!A co vy, toužíte po nemožném?   

                                                                                                                                        By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Luca7x 27.10.2009 21:04:51

Nemožné ihned ! Zázraky do tří dnů ! ;)

Retro.Kluk 01.08.2009 18:20:40

Ahoj ve svém čl. sny , které se staly skutečností se mi realizovalo to nemožné a na tvou otázku zda toužíme po nemožném odpovídám celý život nic jineho nedělám a mnohdy jsem dosáhl nemožného ..konec konců touha je zázrak ..více v textu písně D. landy touha je zázrak . Nikdy to nevzdám !!!

jumpstyles 14.07.2009 16:23:35

Přiznám se že já ne :) Toužil jsem jednou :) Ale teď už dávno ne :)

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE