_Básničky, otázky, příběhy, úvahy..._=O* Píšu o všem co mě napadne! Rozhodně můžete na cokoliv napsat koment! budu moc ráda!=)
Publikováno: 14.Červenec 2009
v 13:33



Autor: PeKiNa_VIP

komentáře (5)
_VěříTe Na HorOsKopY?_

Věříte? Co si z nich vlastně vezmeme, když si ho přečteme? Jaký budeme mít dneska den, koho poznáme nebo jak se hodíme k partnerovi či našim idolům... Proč je tak důležité znát v jakém znamení jsem se narodila? Protože se od toho odvozují moje planety?  Ženám patří planeta venuše a mužum Mars? To člověk už nemá vlastního názoru aby zjistil jestli ten dotyčný, kterého máme rádi za něco stojí? To se musíme ptám karet nebo zjistit jak se k sobě hodí ty a ty znamení... Vždyt je nepodstatné jaký je podle znamení můj kámen a barva. Budoucnost se podle nich stejně nedozvím ani věštci nevědí na 100% že se to stane přesně tak jak předpověděli... Je to jako s počasím to si taky dělá co chce a neptá se lidí jestli chtěj aby pršelo nebo bylo teplo. To chce každý z nás vědět svou budoucnost...Stejně si ji napůl píšeme sami, naše rozhodnutí dělá dost. Je na nás kam se dostaneme.  Kdo věří?  Říká se, že v něco by měl věřit každý člověk, ať už na lásku nebo na svou budoucnost, která se možná stane podle karet a horoskopu... Ať už věříme nebo většina lidí si to přečte. Někdo nad tím přemýšlí víc a někdo zase míň. Někomu se třeba horoskop vyplní kdo ví?... "Tak mi napište komu se kdy vyplnil horoskop a jesli mu věří...."  

                                                                                                                                       By_PeKiNa

Komentáře

« Domů | Přidej komentář

tlapiiiiik 14.07.2009 14:15:19

ne asi presne tak mam svuj horoskop sam pro sbee to me staci :-P :-D

PeKiNa_VIP 14.07.2009 14:11:40

Tlapííku u tebe mě to ani nějak zvlást nepřekvapuje=D ty jsi vedeš osud sám po svém vid...=)

PeKiNa_VIP 14.07.2009 14:09:15

Určitě an tom něco bude!=) Já osobně si ho taky ráda přečtu už jen ze zvědavosti co by mě popřípadě mohlo čekat!Ale nikdy se mi nesplnil=D

jumpstyles 14.07.2009 14:03:24

Víš co je zvláštní? Horoskopy jsou psány hodně obecně, tak aby pasovali na každého. Přečti si horoskopy ze tří různých novin, a v každém je na ten daný den uplně něco jiného. A zvláštní je že na ně nevěřím, ale i tak se ze zvědavosti podívám a přečtu si ho :) A vždy se divim, jak perfektně to pasuje a mnohdy mně to varovalo správně, tak že tomu dávám určitou váhu :)

tlapiiiiik 14.07.2009 14:00:46

ha horoskopu ubec neverim :-P

O autorovi

Autor blogu
Autor: PeKiNa_VIP
Region: Ústí nad Labem
O mně: BěhEm žiVota Se sMícH naUčí PlaKaT...a Pláč se Naučí UsmíVAt...JaKo LásKa Ti TrN Vrazí do SrdCe..žiVoT jE BoJ, TaK se PozaBíjEjTe a Já byCh z DoVoLeníM pRošLA!JeStLi Mě ChcEš PoZnaT NaPiš By_PeKiNA
Můj profil

Credits

Template e grafica by
IN ARIA... & kiocciola

Risorse grafiche by
Lunarea's Graphics

Distribuito su
IN ARIA..., kiocciola, NST & GRAFICA DI STILE