12.Duben 2011
Jak v letech minulých, tak i letos Porcelain Doll plánuje navštívit Animefest! Animefest je každoroční setkání fanoušků japonského komiksu (mangy) a animovaného filmu (anime). Jako vždy proběhne v Brně, na začátku května (6.-8. května). Více na: www.animefest.cz

Animefest.cz

Prodejní stánek Porcelain Doll

Porcelain Doll bude mít prodejní stánek otevřený pouze v sobotu 7.května, celý den. Stánek bude nejspíše v hotelu Continental (ještě upřesním, až budu mít potvrzeno).

V prodejním stánku budeme mít hlavně doplňky a šperky. Headdressy a mašle do vlasů, podkolenky, tašky, šperky Cissie, placky Kurokku no Chikutaku... Krom věcí, které jsou na prodeji v internetovém obchůdku, budu prodávati i věci vyrobené specielně pro příležitost Animefestu.

Lolita linie na Animefestu
Již z jiných festivalů mám připraveny různé přednášky, a tak mě napadlo, proč toho nevyužít a neudělat na Animefestu i menší Lolita linii. Na co všechno se tedy můžete těšit?

Lolity v Česku
přednáška a diskuse
hotel Continental - přednáškový sál,
sobota 7.5., 11:00-12:00

Jak je to s Lolita módou v ČR? Kolik děvčat se takto obléká? Kde nakupují oblečení? Jaké jsou městské lolita komunity a jak probíhají lolita srazy? Na všechny tyto otázky, a i případné Vaše další, vám mileráda odpovím.


Lolita v hudbě
přednáška a promítání
hotel Continental - salonek,
sobota 7.5., 12:30-13:30

Představím vám několik hudebníků, kteří se oblékají právě do Lolita šatů, a i svou hudbu tvoří v tomto duchu. Uvidíte japonské i ne-japonské interprety, a spoustu krásných klipů.


Módní úlet
přednáška
hotel Continental - salonek,
sobota 7.5., 13:30-14:30

Japonská móda je dosti extravagantní již sama o sobě, a i přesto se najdou kusy oblečení, které jsou i na Japonce šílené! Přednáška bude hlavně o Lolitě a úletech prestižních značek... ale nebudeme se omezovat jen na ně! Připadal doposud svatební dort na hlavě naprosto šílený? Věřte nebo ne, existují i horší věci...


Šití lolita šatů a doplňků
přednáška a workshop
hotel Continental - salonek,
sobota 7.5., 14:30-15:30

Rádi byste si něco krásného ušili, ale nevíte, jak na to? Dozvíte se zde spoustu tipů a rad, jak začít, jak normální věci přetvořit na lolitkovské, na co si dát při šití pozor. A také podrobné postupy na výrobu několika typických lolita doplňků - mašle do vlasů, krajkové náramky "wristcuffs", obojek a kruhovou ozdobu do vlasů.
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (5):
  • 09.05.2011 09:14:49, JackK3000

    Boli to skvele prednasky, Pet-chan. Clovek mal potom z celej soboty taky prijemnejsi pocit :) A dakujem, ze si si nasla pre moje otazky cas. ^^

  • 13.04.2011 19:33:12, Yuyu

    to ja bych zase nejradeji celočerné, ale to jen kdyby jsi je měla náhodou v plánu ušít protože je mi jasné že toho máš nad hlavu :)

  • 13.04.2011 11:12:52, Neadirian

    To by bylo super! ^^ Určitě bych si ho koupila. :) Díky. :3

  • 13.04.2011 10:17:53, PorcelainDoll

    Nu, abych pravdu řekla, ještě všechny věci na stánek hotové nemám, takže nevím přesně, co tam bude a co ne. Ale když máš takový zájem, tak tedy mohu udělat i bílé headdressy! :)

  • 12.04.2011 15:24:45, Neadirian

    Tak to se rozhodně přijdu podívat a snad si i něco odnesu... ^^
    Nebudou náhodou i celobílé headdressy? Já abych věděla, kolik si s sebou mám případně vzít peněz. XD

Přidej komentář