09.Únor 2010
* * * ************************************************************ * * *
Krásný den přeji všem,

dnes bych vám ráda něco pověděla o akci, kterou budu pořádat společně se správci stránek Sinful Sound posledního dne v měsíci únoru.

Nápad na tuto akci se mi zrodil v hlavě již vloni, když jsme s Ludwigem měli přednášky o Malice Mizer (v Otrokovicích a v Praze). Narozdíl od Malice Mizer přednášky, která se zaměřovala čistě jen na jedinou skupinu a její tvorbu, ta přednáška, co se chystá letos, bude zahrnovat velkou spoustu různých skupin. Ovšem já sama se necítím na to, abych přednášela o tak obsáhlém tématu, a tak jsem poprosila kamarádku Iri, která se v J-Rocku vyzná o dost víc než já. Já zajišťuji prostory, techniku a propagaci, Iri má na starost obsah přednášky.

Tématem budou Aristokrati, Princové a Kodona princátka v J-Rocku (a občas se tam mihne i nějaká ta lolitka). A tématicky pro tuto akci jsem vytvořila i doplňky v těchto stylech - kravaty, fiží, mašle, rukavice, kloboučky... k prodeji na stránkách se objeví ve dvou termínech, první várka 14. února a druhá 21. února. Pár kousků z této kolekce bude taky věnováno jako ceny do soutěže.



Je možné osobní předání kterýchkoli věcí z PD přímo na akci ;) Taktéž pokud byste se na některé věci chtěli jen podívat a vyzkoušet si je, stačí mi napsat a na akci je donesu (a vážně se nebojte si o to napsat, místo konání mám kousek od domu, ten kousek to klidně přenesu...)

Veškeré info o akci naleznete zde: http://aristo-rock.wz.cz/



Na shledanou v čajovně Pangea ;)
Petra Éliarosa

* * * ************************* Porcelain Doll ************************ * * *
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (0):