30.Červenec 2013
Čajový dýchánek v Olomouci
sobota 7. září, Olomouc

Oznamuji konání pohádkového čajovného dýchánku ve městě Olomouci, ku příležitosti otevření prodejny Porcelain Doll v tomto městě! Od září již bude v provozu naše prodejna, zaměřená na Lolita a Gothic módu. Nachází se přímo v historickém centru nádherné Olomouce, a otevírací dobu bude míti dva dny v týdnu, vždy v pátek a v sobotu. Její adresu a další informace zveřejníme ihned po oficiálním otevření.

~dresscode~ Kterýkoli ze stylů: goth, lolita, dolly kei, vintage, victoriana, visual kei, společenské. Kdo by chtěl, může se inspirovat tématem "porcelánová panenka".

~setkání~ Pokud se v Olomouci nevyznáte, v 10:00 bude setkání na vlakovém nádraží, kde vyzvedneme všechny příchozí, a společně zamíříme do čajovny. Pokud Olomouc znáte, oficiální zahájení srazu je v 10:30 v čajovně Sofie (Orientální čajovna, tramvajová zastávka nám. Republiky). Můžete se však dostavit i později. Akce bude probíhat cca do 16:00.

~program~ Krátká procházka po Olomouckých památkách. Navštívení prodejny Porcelain Doll. Fotografování. Tombola s lolita oblečením (zakoupená vstupenka platí zároveň jako lístek do tomboly). Hlasování do soutěže Porcelánová panenka a vyhlášení vítězů. Lolita časopisy k prohlédnutí v čajovně, stejně tak několik her k zapůjčení. A překvapení - hudební vystoupení vzácného hosta!

~vstupenka~ Cena vstupenky je 100 Kč. Cena nezahrnuje občerstvení v čajovně, prosím vemte si sebou peníze na útratu na čaje, jídlo a dobroty. Počet míst je omezen, proto je vstupenka nutností! Vstupenka je k zakoupení v našem e-shopu.



~hosté~ (aktualizováno 4.9.)
Děkuji na hojnou účast, maximální počet je naplněn. Více lidí se bohužel do čajovny nevejde.
01. Pierrette, návrhářka Porcelain Doll
02. Ohime no Hikari, zpěvačka
03. Jack Noron, návrhář Lorinoko
04. Layla, návrhářka Charlotte
05. Raven, modelka Amber
06. Yuyu, návrhářka Bittersweet Carousel
07. Dra-Gon, návrhář Kurokku
08. Pavel Beran, fotograf
09. Petra S.
10. Hikaru
11. Alice
12. Helius
13. Anko
14. Nezumi
15. Vivian
16. Veronika / MissWolf
17. Lukáš P.
18. Nexus Akayuki
19. Shaeru
20. Tsukiko
21. Aiko
22. Sasiko
23. Kuroihebi
24. Domi
25. Silvi
26. Michal N.
27. Rinako
28. Anastasiya Nana Nikolaevichova
29. Křehká Figurka
30. Cherri
31. Hanz
32. Tereza Č.
33.
Dejv
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (0):