09.Duben 2011
Dnes bych vám chtěla představit novou rubriku, a tou je"Fotky zákaznic". Ráda bych zde dávala fotky i vás, zákaznic...vždy mne tak zahřeje u srdce, když vidím někoho nosit věci, které jsem vyrobila- i když je to jen malá mašlička do vlasů.

Budu si slečny náhodně odchytávat na srazech, a pokud budousouhlasit, vyfotím je a dám fotku tady na blog (ne, nebojte se, bez souhlasunikoho fotit nebudu :-P).

A pokud se nestydíte, a doslova byste se pochlubit chtěli,pošlete mi email s vašimi fotkami! Nemusíte být od hlavy k patě oblečeni dověcí od Porcelain Doll (vážně, stačí i ta malá mašlička!). Nemusíte býtoblečeni ani do Lolita či Aristocrat stylu, mileráda se podívám i na to, jakněkdo dokáže sladit loli doplňky do všedního oblečení. Jedinou podmínkou fotekje, že musíte mít aspoň jednu věc od Porcelain Doll, a ta musí být v outfitudobře vidět.

Do emailu přiložte max. 3 fotky outfitu, a napište přezdívkua případně i nějakou vaši poznámku. Vše odešlete na email:PorcelainDoll@email.cz . Váš email pak přepíšu tady na blog, do této rubriky.

 Budu se moc těšit na maily! :D

Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (2):

Přidej komentář