20.Červen 2013
Děkuji všem, jež se přišli podívat k našemu stánku na Geetaconu! (^_^)

Ráda jsem se též seznámila se Severočeskými Lolitami - přeci jen, do tohoto kouta české země jsem zavítala poprvé, takže jsem poznala spoustu nových tváří. Zdejší Lolity jsou velmi krásné! Zde na Lolita Centrále je malý foto projekt, jež jsem při této příležitosti vytvořila.

Ráda jsem prohodila řeč s novými lidmi, škoda jen, že jsem většinu času musela trávit u prodejního stánku, tak jsem nemohla na pokec zůstat déle. Také děkuji těm, jež se přišli podívat na mé přednášky. Některé byly už v pozdní hodinu večerní, tak jsem byla už docela unavená, ale snad se i přes mou únavu líbily.

Ústí nad Labem mi připadá jako malebné město a ráda bych si jej někdy prošla i jako turista. Což bohužel s tou spoustou zavazadel nebylo možné - to cestování vlakem s celým stánkem bylo vůbec hodně dobrodružné. Bez pomoci Dra-Gon bych to nejspíš ani nepřežila XD

Takže Dra-Gonovi patří velké díky, že jel až z Ostravy, jen aby mi pomohl se stánkem. (Oh, a zjistila jsem, že to spousta lidí neví - Dra-Gon je ta osoba, co kreslí ilustrace na placky, navrhuje některé potisky a vyrábí placky, co na PD prodáváme!)

Detail našeho stánku.

Náš stánek v neděli. Abychom měli méně zavazadel, tak jsem místo stojanu a ramínek vzala jen prádelní šňůru s kolíčky!
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (0):