30.Červen 2010
Pozor, změna!
Jelikož se datum Lolita linie posunulo, jsou tu jisté změny...



V rámci Advíku se pořádá i dvoudenní linie zaměřená pouze na Lolita módu. Všichni jste srdečně zváni, program je zajímavý jak pro naprosté nováčky, tak i pro zkušené Lolity!Veškeré informace zde: http://lolita-na-adviku.blog.cz/

Porcelain Doll a Advík

Porcelain Doll bude mít v rámci Advíku taktéž prodejní stánek. Svou účast přislíbily značky:
Porcelain Doll

Kurokku no Chikutaku

Carmila

Hitsuji & Kohitsuji

Pokud si od nynějšího dne něco objednáte přes naše webové stránky (od hlavních značek), není problém zvolit předání na Advíku (nemusíte tedy platit za poštovné).

V rámci Lolita liniie budou taktéž dvě lolita soutěže, a první tři místa budou vždy oceněny hezkými doplňky od Porcelain Doll <3


Porcelain Doll a prodejní stánek
aneb kdy budeme prodávat

Jsou tu změny, protože lolita linie se posunula a přeskládal se i program...
Stánek bude otevřený už ve středu, cca 13:30 - 17:30
Pak ve čtvrtek na Lolita burze
A v pátek, sobotu i neděli tak nějak random, dle toho jak mi to bude vycházet časově.


V našem stánku se bude prodávat jak lolita oblečení a doplňky, J-rock placky Kurokku no Chikutaku a i šperky od Hitsuji & Kohitsuji.
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (1):
  • 16.08.2010 02:11:15, Nex

    Ahoj, mám takovou drobnou připomínku k prezentaci výrobků, chtěla jsem ti to říct na Advíku, ale nakonec jsem se k tobě nedostala. Tvoje fotky jsou moc hezké, oceňuju, že věci nefotíš na koberci, ale dáváš si práci s aranžováním. Mají jedinou drobnoučkou vadu - člověk nepozná, jak je věc velká. Myslím že dát na obrázek vedle těch věcí obvyklé euro nebo pětikorunu by dost pomohlo. Nebo něco hezčího, ale co používáme všichni a má to pořád stejnou velikost (třeba klíč nebo tak něco, hodinky ani sirky nejsou všechny stejně velké a květiny taky ne). Tím nechci nějak rýpat, jen se pokouším navrhnout něco, co by dle mého mohlo pomoci. Nex, mail Noara na seznam.cz, pokud na to chceš nějak psaně reagovat. M2j se krásně a hodně trpělivosti se šitím všech těch pěkných věcí! :)

Přidej komentář