05.Duben 2011
Dne 7.3. proběhla v Olomouci módní přehlídka, v rámci zahájení Japonského jara, které tradičně pořádá japonský klub Olomouc.

Měla dvě části - tradiční japonská kimona versus novodobá japonská móda "Lolita". Porcelain Doll měla na této akci prodejní stánek, a já jsem tam byla se svým oblečením jako jedna z modelek.

Dozvěděli jsme se něco o historii a druzích kimon, a poté na přehlídku vystoupily dámy i pánové v kimonech dovezených přímo z Japonska. Byly to nádherné kousky, a ačkoli by se nám laikům mohlo zdáti, že je to jedno oblečení jen s jiným vzorkem a barvou, nebylo tomu tak. Ke každému nám bylo vysvětleno, co značí - to tlumených barev nosí starší dámy, ty s mašlí vzadu jsou pro mladé dívky. A to růžové s jemně vyčuhující červenou podšívkou je prý neskutečně sexy! :o

Pak přišly na řadu Lolity. Modelky byly lolitky olomouckého kraje, s vlastními modely, a každá šla v jiném stylu - Sweet, Classic, Wa, Hime a Aristocrat. Prošly jsme se po místnosti, byly jsme vyzpovídány (došlo i na zákeřné otázky typu "Co se nosí pod tou sukní?").

Byla to zajímavá a dobře vymyšlená akce, a musím pochválit své kamarádky od Olomouce - tak moc jim to slušelo!

Mě můžete vidět oblečenou v Porcelain Doll - vílí sukně, mašle ze srdíčkové organzy, a šperky vlastní výroby, které se také brzy objeví na prodej na stránkách!






Fotky převzaty z galerie Japonského jara.
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (2):
  • 10.04.2011 13:29:34, Mitsu

    To musela být skvělá akce. Slečna v aristokrat je tak nádherná, jak z jiného světa!

  • 06.04.2011 06:49:40, Toki

    Všechny jste tam nádherné ^^ Jde vidět, jak skvěle umíte reprezentovat lolity v Česku :) Nejlepší fotka je podle mě ta, kdy se ty, Pet-chan, díváš na Veru a Veru projevuje "nezájem"? :DDDD

Přidej komentář