22.Listopad 2010
Dne 21. listopadu 2010 se v Otrokovicích konalo promítání muzikálu Elisabeth. Troufám si říci, že i přes menší komplikace se akce vydařila a že si všichni odnesli příjemný zážitek! Děkuji všem, kteří přišli, a jelikož jsem dostala pár kladných ohlasů, je dost možné, že někdy v budoucnu uděláme podobnou akci znovu - zase muzikál od Takarazuky, ovšem tentokráte nějakou klasiku - co třeba "Fantom Opery" nebo "Jak je důležité míti Filipa"?

Souxie, Reiko a Veru, které do Otrokovic vážily dalekou cestu.


Hikaru, náš přednášející! Osoba, které vděčím za vydařenou akci *obejme Hikaru*


Roztomilá Kei~


U prodejního stánku...


Alice s Heliusem, jsou vždy tak dokonalý pár!


A moje maličkost.
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (4):
  • 17.12.2010 15:45:20, KK

    jéé když vy jste tak strašně daleko -_- *posteskla si velká fanynka Fantoma Opery*

  • 25.11.2010 09:47:25, Porcelain Doll

    Dani: Určitě akce budou:) V lednu nebo v únoru bych chtěla udělat promítání v Olomouci, tématem přednášky by byly tentokráte dvě J-Rockové skupiny - Kagrra a Psycho le Cému. Nu a pak mám v plánu ještě udělat přednášku "Lolita v hudbě", ta bude zase v Otrokovicích. A s muzikály... no, uvidíme, jak se to bude všechno stíhat :)

    Helius: No mě to přišlo v pohodě, ale to bylo možná tím, že jsem muzikál viděla už asi 5krát a věděla, o co tam jde XD Ale řeknu Hikaru, aby příště toho překladu bylo více. Titulky se k Takarazuckým muzikálům bohužel sehnat nedají :(

  • 23.11.2010 20:46:40, Helius

    Promítání se mi líbilo, možná bych pro příště (je to jen můj osobní pocit a dodatek), mohlo být více překladu, ale je to jen můj názor. Děj jsem pochopil, ale místy jsem se trochu ztrácel :)

  • 23.11.2010 10:19:53, Danielle

    Doufám, že nějaká další akce zase bude... Mrzí mě, že to nakonec takhle dopadlo... Zase. Každopádně Fantoma Opery mám strašně ráda.

Přidej komentář