10.Květen 2011
Tak, jakpak bylo na Animefestu? Jak jinak, než úžasně! Děkuji všem, kteří se stavili u našeho prodejního stánku! A jsem moc ráda, kolik lidí se sešlo i na mé přednášky... snažila jsem je udělat dobré a zajímavé, tak doufám, že se líbily :)

Více než slova vám jistě řeknou fotografie~

Dra-Gon a já u našeho prodejního stánku. Jsem moc ráda, že nám dovolili si dát dohromady dva stoly, protože na jeden stůl by se všechny ty věci ani nevešly! :D


Placky, placky, placky, placky a další placky...


Během jedné z přednášek...


Bonbonky, které jsme vyráběli na přednášce o šití...


A nakonec, outfit Yuyu, která nám pomáhala s obsluhou stánku (a která vyráběla ty slaďoučké dortíky). Má naprosto úchvatný, vlastnoručně šitý, outfit na téma Alenky v Říši divů!
Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (4):
  • 16.05.2011 10:47:13, PorcelainDoll

    hAnko + Kerberos: Mockrát děkuji za milá slova! Ani nevíte, jak jsem ráda, že se přednášky líbily a byly užitečné... :)
    Suzi.chan: Děkuji za nabídku! Slečnu mám ale už sama vyfocenou, takže další fotky nepotřebuji :) Já měla takovou radost, pokaždé, když jsem viděla projít kolem někoho, kdo měl na sobě některou z věcí, co jsem vyráběla!

  • 12.05.2011 19:50:31, Suzi. chan

    Přednášky byly úžasné :3 A jest-li chceš, můžu ti poslat fotku té mojí kamarádky co měla tvou černou sukni ( Něco s půlnocí tuším ^^ ) Tak kdyžtak napiš na suzi.chan@centrum.cz a já ti pošlu ty fotky :)

  • 10.05.2011 13:43:53, Kerberos

    Rozhodně souhlasím , takto jsem se již dlouho od srdce nezasmál jako na přednášce o módních šílenostech. ( naposledy na Pragofestu na stejné přednášce ) :-)

  • 10.05.2011 09:29:55, hAnko

    Stánek byl jako vždy úžasný, holky. :) A tak zajímavý a rozsáhlý lolita blok si zaslouží potlesk. ^^ Těším se na příští rok. :)

Přidej komentář