09.Červenec 2013
Od minulého týdne můžete pár kousků z našeho zboží nalézt v čajovně Pod Kaštany, v Uherském Hradišti. Ano, je to přesně ta čajovna, v které jsme měli oslavu 5tého výročí! Lolita šperky a doplňky jsou hned u objednávacího pultíku, mezi mnoha dalšími "handmade" věcmi. V nabídce je jen pár maličkostí, jako zajímavé zpestření čajovny, jistě se to nedá nazývati plnohodnotnou prodejnou.



Mám ráda čajovny a jejich prostředí. Zastavení času, které si člověk může vychutnat u čaje. Přijde mi kouzelné, když člověk prochází čajovnou a vnímá všechny ty vystavené hrnečky a konvičky, zvláštní dekorace a obrazy, hru světel lamp v šeravém sklepení. A jsem ráda, že šperky Porcelain Doll mohou býti součástí této symfonie. Ač pro mnohé návštěvníky budou pouze potěchou oka.


(foto: cajovnapodkastany.cz)


Miluji starodávná města s krásnou architekturou, propletená bludištěm malých uliček. Kterými se můžete toulat a bloudit a nikdy nevíte, na které tajuplné místo vás zavedou. Uherské Hradiště je sice menší město, přesto však je srdcem Slovácka - jeho ulicemi často zní cimbálová muzika a několikrát do roka v nich můžete potkat zástupy lidí v překrásných tradičních krojích.


(foto: uherske-hradiste.cz)



(foto: slavnostivinauh.cz)


Uherské Hradiště je jedním z měst, kde zůstává část mého srdce a kam se vždy ráda vracím. Stejně tak i čajovna Pod Kaštany je jednou z mých nejmilejších - poklidná potemnělá čajovna, se zajímavými dekoracemi a starodávným nábytkem, zastrčená v malém nádvoříčku staré budovy kouzelného města. ♥

Vložil: PorcelainDoll ¤
Komentáře (0):