25.Listopad 2008
jak zhubnout podle celebrit
1. Chřest - Celebrity ho jedí tuny. Je to přírodní močopudič a působí proti nadýmání. Herec Owen Wilson nikdy nevynechá svůj oblíbený chřest s petrželkou.

2. Čistěte si zuby - Po jídle všechny hvězdičky utíkají do koupelny. Ne vyzvrátit, co snědly, ale vyčistit si zuby. Bylo prokázáno, že to snižuje váhu až o patnáct procent. Když si vyčistíte zuby, mozek dostane signál, že jste sytí. Matthew McConaughey nosí s sebou kartáček do restaurací.

3. Sušenky (celozrnné, bez náplně) - Sušenkovou dietu doporučují zpěvačka Kelly Clarkson nebo herečka Jennifer Hudson. Platí o ní: “Jez sušenky a přeskočíš jídlo.”

Jezte čtyři sušenky v době mezi snídaní a obědem a dejte si jen lehkou večeři (600-900 kalorií). Funguje na principu omezení kalorií.

4. Pampeliškový čaj - Je močopudný a výborně pomáhá proti zácpě. Nedají na něho dopustit Gwyneth Paltrow nebo Madonna.

5. Koupání v soli - Sulfát magnesia vytahuje z těla tekutiny. Této metody využívá mnoho celebrit, například Heidi Klum. Někteří herci to praktikují hlavně před natáčením.

6. Grapefruit - Grapefruitové oleje vylučují aroma, které působí na enzymy v játrech, které napomáhají trávení. Studie dokázaly, že zvířata vystavená grapefruitové vůni na 15 minut denně měla nižší chuť k jídlu a zhubla. Grapefruitovou vůni si oblíbily Jennifer Lopez a Carmen Electra.

7. Turistika - Extrémně štíhlé celebrity, jako Kate Bosworth, Cat Deeley a Renee Zellweger jsou blázny do pěší turistiky. Hlavně díky ní si udržují postavu.

8. Mražené ovocné šťávy -  Moderátorka Oprah Winfrey je jí, kdykoli dostane hlad. Dlouho vydrží a navíc uspokojují její chuť na sladké.

9. Jávská káva - Všimněte si, že hodně celebrit na fotografiích v ruce drží obrovský kelímek kafe. Je to proto, že kafe dělá rozdíl mezi tloušťkou a štíhlostí.

Pokud mají chuť na sladkou kávu, používají malé množství normálního cukru, nikdy umělá sladidla, která  mohou přispívat k obezitě. Pro krémovou kávu používají neslazené mandlové nebo sojové mléko, které má méně kalorií.

10. Pletení - Julia Roberts a Uma Thurman pletou, aby se zaměstnaly a odvedly pozornost od hladu. Také jim to pomáhá od stresu a zlepšuje koncentraci.

11. Lékořice - Pokud dostanete hlad cucejte lékořici, jejíž silná osvěžující chuť pomůže zahnat hlad. Navíc její výrazná chuť znecitliví chuťové buňky.

12. Vegetariánství - Alicia Silverstone říká, že vegetariánství je nejednodušší cesta k udržení štíhlé postavy. “Zhubla jsem tak jednoduše.” Nemusíte držet dietu a navíc rostlinná strava je velmi zdravá.

13. Skořice - Podle čínské medicíny je skořice jednou z bylin, které pomáhají krevnímu oběhu a trávení. Dále existují důkazy, že snižuje cholesterol a krevní cukr. Proto si ji celebrity často přidávají do čaje či kávy.  

14. Den pro vás - Abyste nebyla zbytečně deprimovaná z dodržování nejrůznějších pravidel, dejte si jeden den v týdnu pohov a jezte, co máte ráda (ovšem nepřejídejte se!). Například Michelle Pfeiffer si při této příležitosti dopřává mexická jídla nebo koblihy.
Vložil: Retriever16 @ 22:31  
1 Komentáře
  • 04.03.2012 17:10:12, alisa Řekl:…

    Hezká dieta. Nějaké další diety jdou i zde
    http://www.jak-zhubnout.superko.com/

Přidej komentář
<< Domu
 

O mně


Jméno: Retriever16
Domov: Karlovarský kraj
O mně: Njn,tak to sem já,jmenuju se Petra a je mi 16,sem taková normální holka,ale taky tak trosku nenormalni:)
Koukni na muj profil

Předchozí příspěvky
Archív
Přátelé
Template by
Free Blogger Templates