05.Červen 2008

Nejbolestivejsi je vedle nekoho sedet, jen tak se ho letmodotykat, po nocich pro nej plakat a pritom vedet, ze ho nikdy v zivotenemuzete mit ....

To mas to srdce tak velike, ze ho muzes dat obema? Nechapu to, ja ho mam plne Tebe!! Miluju Te, proc uz se nerozhodnes?

Neztezuj si, ze je laska svine, tak to neni, ty svine sou lidi. . . :(

Mrzi me co se stalo, ale asi je to pro Tebe malo . . .Chtela bych vratit cas, a byt bezstarostna zas. . . Miluju Te stale,ale zrejme jdem do finale :(

Milacku muj, znas me oci? Ne neznas, protoze kdybys je znaltak bys vedel jak se kvuli tobe trapim! A proto prosim, poznej me oci,at vis o co prave prichazis.

To cos mi udelal porad strasne boli, a to ze uz spolu nejsmea asi nikdy nebudeme zira, ale vic mi vadi to ze po tom co jsme prozilinejsme aspon kamaradi!!!!

Nechci te jen z dalky pozorovat, prosim, aspon mi naznac, jestli to ma vubec cenu snazit se, jen me uz vic netrap!!!

Tolik nestesti v jednom cloveku ... tolik smutku vjednom srdci.. pripada mi, ze ma cesta uz nikam nevede a proto hledamnekoho, kdo me nauci milovat a kdyz ne, nehci uz hledat nikdy nic.

Bez stesticka bodaj ostre jehly do srdicka. Clovek poznavajak nestesti boli a z oci doslovne slzy doji. . . Vazte si lasky stesti- driv nez se vsechno promeni v klesti!!!

Kdo pozna lasky zklamani, vi jak cloveka dohani, k placi -zalosti, k bolest az do kosti. Svet bez lasky mi pripada zbytecny, lidejsou jak netecni. Nevazi si stesti, lasky - radej si delaj vrasky.Nemaj radost s okamziku, vse vsak muze zmizet - verte v mziku.

Laska je bolest, zal - mam pocit ze tohle jiz nekdo psal.Stane se ze laska nekdy umre, povadne-li tak to nekdy dopadne. Kdyzlaska zahyne - na srdci se objevi sram a clovek je sam. Sirotek osudemvlecen - mozne by mel byt, ale vdecen, ze prezil smrt.

Co zbyva, kdyz uz nejsou ani slova. Jen vzpominky jsou jakotazni ptaci, nevolas je a preci se ti do mysli vraci. Laska boli -laska hreje, proc jen nam stesti nedopreje. Nechci jen bdit ci snit -je na case sve sny take plnit. At uz zmizi ty cerne - chmurne dny, atjsme uz konecne stastni. Kdo nezazil lasky zklamani, nevi jak bolestizavani. Slzy tecou po licich po pranich neplnicich. . .

Bleda tvar se do zdi diva, memu srdci nic nezpiva. Neslysimlasky hlas, vzacnejsi nez zlaty klas. Kam se laska vytratila, pripadamsi jak matka ktera potratila.

Divam se na nebe, vsude kam se podivam vidim jen a jen Tebe. Proc me srdce boli, snad vic nez rany posolene soli.

Nejhorsi je mlceni dvou lidi, kteri se miluji. Proc nejdenaleznout cestu s sobe samotnym??? Ptam se sama sebe, ale odpovednenachazim. Najdu ji nekdy.

Bezedny je smutek muj, vubec ho nepodcenuj. Tize z vrchu name pada, na hrud se mi sklada. V hlave divny zmatek mam. A jeste vcerajsem byl kral. Oci me svet cerne vidi, kdo z vas mi pomuze lidi? Kapeze mne pot a strach, kez bych byl jen pouhy prach.

Mel jsi moc pekne oci a ja vim ze takove uz nikdy nenajdu.Mel jsi moc hezke oci a ja vim ze na ne nikdy nezapomenu. Mel jsi mocpekne oci, skoda ze jsem do tich hledela tak kratce. Mel jsi moc krasneoci a ja poprve spatrila oci ZRADCE!

Dala jsem srdce, i svoji lasku. Dala jsem dusi, sve telo vsazku. S telem ses miloval, srdce jsi zradil. Dusi si poslapal, moulasku ztratil.

Nechci, ale zaroven ti musim psat. Nechci ti psat jakoprvni, ale presto pisu. Nechci te videt, ale touzim po tobe. Nenavidimte, ale presto MILUJU...

Zapomenout, zapomenout, to se rekne lehce, ale moje srdce zapomenout nechce!!

Miluji Te a Ty to vis. . . !!! Tak lasko, proc me kvuli tamte opoustis???

Ahoj lasko, ver mi ze si ta nejuzasnejsi holka, co jsem kdypotkal. K zadne jine jsem necitil to, co citim k tobe. Skoda, ze ty asinecitis totez. Tak uz me prosim netrap, hrozne moc te miluju

Srdce se mi roztristilo na tisic kousicku.. Ja chci jezpet.. Nikdy uz ale nebude cele, to srdce rozpulene.. Proto te prosim,odhod uz ty stripky z dlane... Zachranis tim me, a opusti mne trapeni..

Jsou lide, ktere nechceme ztratit, jsou dluhy, ktere se musisplatit. Jsou chvile vzacne, ktere chceme zastavit, je tu ale minulost,ktera se musi napravit...Uz nebudu hledat lasku, uz nechci cititbolest. Milovala jsem jen Tebe!

Byla jsi mou pohadkou, byla jsi mi snem, byla jsi mou perinkou,byla jsi mym dnem, byl jsi mou pisnickou, byl jsi mi casem, byl jsi mouhvezdickou, byl jsi mym zivotem!

Co je to mit rad? - Milovat a pravdu znat. Co je to milovat?- Odpusti a znovu podat ruce. Co je to laska? - To neni nic, protoze coboli, to krasne neni ...

Kdy uz to pochopis, ze bez tebe zit neumim. Proto rikam zas a zas, vrat je dokud je jeste cas...

Az do konce zivota Te neprestanu milovat. Az do konce zivota budu o tvou lasku bojovat ...

Dekuji bohu, ze mi te postavil do cesty. I kdyz nejsme spolunaucils me milovat a vazit si ostatnich moc ti za to dekuju. Mozna si ome myslis, ze jsem hloupa, ale ne mam te rada a pochopila jsem, zezivot jde dal!

Proc poznal jsem Tebe, kdyz nemuzu Te mit? Proc touzi po mejina, kdyz s Tebou ja chci byt? Kdyz do oci Ti pohlednu, hned zrak kzemi sklopim a prece tolik bych Ti chtel rict, jak nevyslovnetrpim.....

Ten, kdo opravdu miluje, nepozna temer nikdy, kdy ho ten druhy prestal milovat.

Ztratil jsem te. A pritom jsem te tak dlouho hledal. Tak mocte miluji. Prosim vrat se. Jak mam zit dal, kdyz jedina vec pro kteroudokazu zit jsi ty.

Deli nas jedna velka propast. Ja vim, mozna by staciloodrazit se a skocit, mozna bych to zvladla, ale nemam tu odvahu. Necome drzi, to neco je hrdost a laska.

Laska muze byt fajn, laska muze byt zla, nekdy jsi stastna,nekdy smutna! Ale muze ti to zlomit srdce, kdyz milujes nekoho, kdonemiluje tebe!

Proc nemohu te mit, kdyz nase srdce byla tak blizko? Proc nerekl jsi, kdyz jsi mel me rad, ja nemohu te milovat. . . ?

Ta bolest, kterou jsi mi zpusobil mi vlastne pomohla! Bylajsem porad jeste dite, ale tys me pripravil na opravdovy zivot, narealitu!!! Na ten ve kterem jsem nezila!!! DEKUJU!!! Ale nemusel jsibyt tak hruby!! Boli to!!!

Boli me kdyz se na me divas, a pritom se neusmivas.Premyslim, jsem bez tebe, srdce uz mi nezebe. V srdci uz mam suchoupoust, udelals z nej velkou spoust. Luna se prave preleva, srdce mijeste boliva. Srdce uz mi ulpelo, na veky se zamknulo.

Svou lasku jsem ti chtel dat, ale ty jsi mi jen ublizila...rika se, ze cas vsechno vyleci, ty uz si asi davno zapomela, ale janedokazu zapomenout... I pres to vsechno te stale miluju

vložil: Skrasa ¤