13.Únor 2008
Přeji krásné probuzení, k tomu polibek a pohlazení. Protožeje únor, zima, chlad, má dnes svátek kdo má rád. Miluji tě čím dál víc,tak to je a neřeknu už víc!

Posílám ti, dědo milý, přání z lásky v tuto chvíli. Že bez tebe žít nesvedu, jako ty bez mých obědů! Babička:)

Jsi má láska, jsi můj sen, Tobě patří dnešní den. Jenom s Tebou chci sesmát a věrně Tě milovat. Zažeň z tváře každý stín, vždyť je svatýValentýn!!

Ke svatému Valentýnu Ti z lásky veršeposílám, jen co budem spolu, sladkou pusu ti dám! Srdce mé Ti z lásky daruju, protože Tě tolik miluju!!

Na svatého Valentýna srdíčko své otvírám, že jsi moje velká láska, stále na Tě vzpomínám a polibky do dáli za tebou já posílám..

Dnes,když Valentýna máme, dnes, když se tak dlouho známe, chci Ti říct láskomá, že jsi ta jediná, co v mém srdci místo má. Milion hubiček posílá tvůj mazlíček;)

Tímto Ti chci krásného Valentýna přát,abys věděl, že je tu někdo, kdo Tě má rád. Popsat, co cítím se tak lehko nedá- chci, abys věděl, že Tě mám moc ráda!

Ach, jak krásný Valentýn, lásko má, i když jsi ode mě na míle vzdálená..

Co vlastně znamená svatý Valentýn? Je to den jako každý jiný? NE!! Je to náš den- den zamilovaných!!

K svátku svatého Valentýna Ti přeji: Za prvé, aby se Ti splnila ta nejtajnější přání. A za druhé, abych byla přímou součástí bodu jedna..:))

Miláčku, na toho našeho Valentýna.. Budu rukou objíždět Tvé rysy obličeje, zavřená víčka Ti pohladím, a když se Tvůj ret pousměje, něžně Ti ho políbím. Nebezpečně sjedu svými prsty níž,Tvému bříšku polibky daruju, pak i dál.. Kam?! To víš. A to všechnoproto, protože Tě miluju!

Valentýnku, moje lásko, dneska Tobě posílám. Ať víš, že neustále pro Tebe místo v srdci mám!

Miláčku, proč slavit svatého Valentýna právě 14. února? Každý den, když jsme spolu, je přece dnem zamilovaných!!

Krasny je to dneska den, laska vsude kolem, mej ji i ty ve svem srdicku a mozna Ti da nekdo hubicku. Krasneho Valentyna!

Mezi nami je to nejkrasnejsi, co muze byt mezi muzem a zenou - laska. Preji si, aby tomu bylo tak naporad. Krasneho Valentyna.

Preji krasne probuzeni, k tomu polibek a pohlazeni. Prestoze jezima, chlad, dnes ma svatek, kdo ma rad. Zazen z tvare kazdy stin,vzdyt je svaty Valentyn!

Jsi ma laska, jsi muj sen, Tobe patri dnesni den. Jenom s Tebou se chci smat a jen Tebe milovat. Krasneho Valentyna, miluji te!

Dej mi nezny polibek, sladoucky jak med. Ja ti za to poseptam, jsi muj cely svet! Krasneho Valentyna.

Nase laska naplnuje muj zivot stestim, dava mu smysl a ja diky Tobe vim, jak je nadherne milovat. Preji Ti krasneho Valentyna.

Dej mi jednu hubicku, Ty můj milý mazličku, já Ti za to pošeptám,jak jsem rada, ze Te mam. PS: Pro meho mazlicka z celeho srdicka!

Puls: 200; tlak: 190 na 95; stav mysli: zmatena; koncentrace: uzzadna; touha se uz neda merit; Diagnoza: Bez smsky od tebe uznepreziju! Krasneho Valentyna

Ke svatemu Valentynu Ti z lasky verse posilam, jen co budem spolu,sladkou pusu ti dam! Srdce me Ti z lasky daruju, protoze Te tolikmiluju!

Dokud jsem nepoznala Tebe, nevedela jsem, jake to je tesit se naValentyna! Ted uz to vim, kdyz Te mam, tak Ti preju toho nejkrasnejsihoValentyna! Miluji te!

Laska je krasna a dokonala ... Kdyz dve srdce miluji jako jedno. Preji Ti krasneho Valentyna.

K svatecku vsech zamilovanych ze srdce preji Tobe, at mas hodne dnu uspesnych a patrime jen sobe.

Vim, ze tady nejsem sam, Valentynku posilam. Jsem jen Tvuj a Ty zas ma a to je vec prijemna! Krasneho Valentyna Ti preje ...

Nesu Ti darek k Vatentynu - prekrasnou bilou orchidej. Ten kvitek uschne ve Tvem stinu a TY mi zustanes ...

Prosim, svaty Valentyne, nasi lasce prej, at je nezna, at je stala, at je zkratka nej ... Pekneho Valentyna!

K svatecku vsech zamilovanych, at je den jak z pohadky, mame hodne lasky v sdrcich a nikdy zadne hadky.

Valentynko, nevim, co jsem na Tobe kdy videl, ale at to bylo cokoliv... porad to mas a ja to mam hrozne rad! Štastneho Valentyna!

Chtela sem te pritahnout magnetem lasky, ale bohuzel jsi drevo. Tak aspon krasneho Valentyna.

Vim, ze tady nejsem sam, Valentynku posilam, jsem jen Tvuj a Ty zas ma a to je vec prijemna! Krasneho Valentyna lasko

Milacku, proc slavit svateho Valentyna prave 14.unora? Kazdy den, kdy jsme spolu je prece dnem zamilovanych.

Srdce mi svira zelezna paska. Neni to nemoc, je to k Tobe laska! Stastneho Valentyna!

Dej mi nezny polibek, sladoucky jak med. Ja ti za to poseptam, jsi muj cely svet! Krasneho Valentyna.

Valentyn je svatek zamilovanych, takze je i muj. Nejsem si vsakzcela jista, jesti je i Tvuj. Doufam, ze je nas, tak rekni mi to,prosim, abys vedel, jak v srdicku te nosim.

Vyznani lasky na svateho Valentyna zni z mych ust jen pro Tebe, mojemila, s kytickou v ruce Ti pobezim prat, abych sve srdce Ti mohl dat!

Vim, ze tady nejsem sam, Valentynku posilam, jsem jen Tvuj a Ty zas ma a to je vec prijemna! Krasneho Valentyna Ti preje...

Jsi ma laska, jsi muj sen, Tobe patri dnesni den. Jenom s Tebou chcise smat a verne Te milovat. Zazen s tvare kazdy stin, vzdyt je svatyValentyn!

Valentyn znamena, ze dnes je nas den, kdy vyznam Ti lasku a splnimnam sen. Chci Ti ho poseptat, tak pockej a stuj! V tom snu jsi jen ma aja jsem jen Tvuj!

Dnes, kdyz Valentyna mame, dnes, kdyz se tak dlouho zname, chci Tirict, lasko ma, ze jsi jedina, co v mem srdci misto ma. Milion hubicekposila Tvuj mazlicek ...

Stastneho Valentyna tomu, kdo je inteligentni, zabavny, mily, prijemny, krasny - zrovna jako ja.

Žlutych kvetu plnou naruc k Sv. Valentynu chci Ti dat, more zdravi,more stesti, more lasky k tomu prat. K tomu nezne pohlazeni na rtysladke polibeni. A vse k dobremu at se v Tobe sklani, to jest mojeprani.

Az budes vecer usinat, nezapomen se na nebe podivat. Kolik tam uvidís hvezdicek, tolik Ti posilam hubicek.

Uz vim, proc bylo stvoreno me srdce - aby opatrovalo nasi lasku. Dnes a kazdy den. Miluji Te a preji Ti krasneho Valentyna.


Kategorie: Láska | vložil: Skrasa ¤