Již podruhé...

22.Leden 2009 | Blog

Dnes už podruhé jsem pro Vás upekl další článek, jestli je vypečený, to zhodnotíte sami... Jsem celkem příjemně překvapen! A to díky návštěvnosti...čekal jsem, že sem přijde sotva 10-15 lidiček, ale jak jsem zjistil z grafu bylo to několikrát víc! Kolik, to prozradím možná zítra, možná pozítří, možná ještě později. K tomu bych mohl vyhlásit soutěž!!! Kdo správně uhodne počet návštěv při včerejší premiéře, tak ten vyhraje cenu. Prostor v komentářích...

 

O tom, co nechci:

 

 Nechtěl bych, aby se tento blog zvrhl ve výčet toho, co jsem za celý den dělal. Mé hlavní čtenáře - čtenáře magazínu to nezajímá.Narazil jsem totiž na jeden nejmenovaný“blogísek“. Už v úvodu mě zarazil vzhled stránky(EMO), ale tak řekl jsem si:“ok, bude to jen třeba první dojem, články můžou mít úroveň“. Spletl jsem se. Po přečtení nadpisu mi byla poskytnuta první indicie, pak u prvních dvou vět jsem ukončil čtení a nechtějte vědět, co jsem si říkal. Nebo ne jedno slovo Vám tu napíšu, abyste nebyli moc zvědaví.-sračky! Na ten nejmenovaný blog už se nikdy nepodívám. Nicméně musíme uznávat to, co nám říká listina práv a svobod ČR na Úvodní straně.  A pak taky každý ať se prezentuje jak chce, když má pocit, že je to jeho cesta...Hlavně, že je člověk šťastný, to je nejdůležitější! Ikdyž EMO x štěstí k sobě moc nejde. Nedávno jsem viděl na streamu video jménem Emo rap. No doufám, že to kluci nemysleli vážně. Dost o tom pojmu, už je ho tu víc než dost!

 

O tom, co se mi honí hlavou:

 

            Nevím, zdali Vám to napsat. Je to dobré, abyste viděli do pozadí tvorby článku? Zasloužíte si to vědět? Váhám. Možná jen tohle. Je tu dilema! Mám zveřejnit článek do kategorie Rok 2012 bez toho aniž by se tam nacházel odpočítavač času? Můžu si dovolit uveřejnit článek do neúplné, nehotové kategorie? Nemůžu. Možná mě vnější tlak donutí k opaku. Zatím tuhle kategorii nechám pro některé čtenáře zahalenou v kabátě. A pak se těšte na striptýz!

 

Dnes v Nezařazeno!

 

            Mám tu pro Vás velice zajímavé video, které poukazuje na to, že to co se stalo 11.září 2001 nebylo tak, jak si většina z Vás myslí!!! Je v něm spousta logických důkazů. Síla tohoto dokumentu je  v tom, že vše vidíte na vlastní oči. Na vlastní oči uvidíte, jaké blbosti si vlády a média vymýšlí.

V celém videu se pojednává přibližně o tomhle:

1)      Náraz do Pentagonu

2)      Náraz a zřícení Twins a budovy 7

3)      Zřícení v Pensylvánii

V celém videu je spousty důkazů, že oficiální tvrzení není pravdivé!Myslím, že to si uvědomí každý soudný člověk po zhlédnutí. Teď jsem se dostal ještě k dalšímu videu prokazující nepravdivost oficiální verze. Uveřejním ho později.

napsal/a: SmogRebel 12:04 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Sophinna 26.01.2009 22:19:58

moc hezky píšeš, překvapil jsi mě :-) Sophinna


Bloodymary 22.01.2009 12:32:34

na ten striptyz se tedy skutečně těším ;-)
Jinak, zase moc hezky napsáno :-) Máš ve mě pravidelného čtenáře :-)