SmogRebelova pekárna peče. Pekla včera, peče dnes. Co za tím stojí? Je to tím, že se vyskytuji na vysokoškolské půdě a svou pozornost v hodinách jsem rozdělil na více částí. Například nyní jen tak povrchově poslouchám pana docenta Kubu, kterému jsem mimochodem odpověděl na to , co je to asymetrie informací..., píšu blog, koumám co dělá spolusedící Marek (hraje super pets na facebooku) a stihnul jsem stáhnout novou epizodu dost povedeného seriálu Heroes. Tímto jsem si potvrdil, že má pozornost je silně roztěkaná. Mám s tím problémy hlavně při učení. O vypořádání s tímto problémkem jsem ještě neuvažoval. Vzpomenul jsem si na střední školu a na Bambíkovy hypno session. Ozvi se mu klukovi, jestli neobnovíme nebo aspoň nepřipomeneme staré dobré časy v asiáči u zlatého kapříka.

 

Pečeme:

 

Jak jsem slíbil poskytnu Vám včerejší zážitek a novou zkušenost s meníčkem v Novém Jičíně. Šli jsme na zimní stadion asi kolem 12. hodiny. Skoro ideální čas pro oběd. Je to slušně zrekonstruovaný zimní stadion s poměrně dobrým zázemím. Restaurace je dost velká, čistá, s více salónky. Hrála tam hudba, visely plazmovky. Sešlo se tam dost lidí od nás ze studijní skupiny. Na výběr jsem měl ze dvou polívek- česnekový krém a hovězí vývar. Volil jsem variantu první. Hlavní jídla byly cenově kategorizovány. Líbilo se mi kung pao s rýží. Ale nakonec jsem zvolil smažený sýr s vařeným bramborem a tatarkou za 70,-. Můžu říci, že zase, až bude příležitost, zastavím se tam znova. Čili v resumé: spokojenost, úroveň dobrá.

Taky jsme dnes jeli Fiestou, již ve dvou-Máša lajdačí. Paradox byl, že hlavní cesty nebyly řádně uklizené, ikdyž projíždějících ratraků jsem viděl požehnaně. A ani nesněžilo. Tak nevím. Asi to mají pod kontrolou. Taky jsem se včera udivil, jaký je sněhový rozdíl mezi NJ a RpR. Obrovský. Škoda, že byla mírná obleva, tak byl sníh těžký. Prašánek by pokořil moji míru na světelné křižovatce a padl by rekord ze zimy 05/06. Tak teď ještě zbývá 10 čísel. Předpověď říká, že rekord by padnout neměl. Škoda. Tak jou jou a asi až příští týden...

 

Dnes bez SmogRebelova magazínu:

 

sorry.

napsal/a: SmogRebel 11:06 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář