Dnes potřetí. Dnes je to také naposled co to sděluji a počítám. Teď mě napadlo, jak vlastně budu začínat, když číslo článku nenapíšu? Mohlo by to být něco jako v kapele Svištící boty: „ahoj nám, ahoj Vám, ahoj všem všem“. Nevím, necháme se překvapit, co mě napadne. Ale už teď si můžu myslet, že nic závratného to nebude.

 

VZKAZ pro všechny majitele psích mazlíčků:

 

Venčete svoje havětě tak, ať pořád neserou na chodníky!!! Hovna jsou všude a člověk aby byl neustále na pozoru, aby si to nedosnesl až domů.  Co metr to né hovno, ale aspoň tři hovna. Dokonce máme jednu rozšláplou klobásku přímo ve vchodě do paneláku. Hnus toto.

 

O tom, jak jde české školství do háje:

 

Sám nejsem žádný pilný student a tvrdím, že škola to je taková nejlepší skrytá forma, kde z člověka udělat beránka, aniž by si to kdokoliv uvědomil...A stejně se člověka nejvíc naučí až samotný život, ale i některá teorie se hodí.

            Školy vybaveny plazmami pod zástěrkou interaktivní výuky. Přitom jsem četl někde na seznamu, že české školství zaznamenalo jeden z největších propadů, co se týče kvality a obsahu výuky. Doneslo se mi od jedné středoškolačky, jak se ve škole dívají na filmy. Tak si naši profesoři asi představují interaktivitu. Pak ale ať si nestěžují na jejich platy, když na 45 minut pustí dětem film a nic je nenaučí. Nevím zdali je to úplně správné. Jestli by to nemělo být tak, jak já jsem zažil tzn. 45 minut výuky bez obrázku, her, filmů...To ukáže čas.

 

Ještě jsem chtěl napsat o tom, jak připravit špagety...Ošidím Vás o to, je to Kuníkova receptura a na mě není ji tu zveřejnit.

 

Dnes v Nezařazeno:

 

Budeme pokračovat v tom ,že oficiální verze z 11.9.2001 není pravdivá a hodím Vám do kategorie link na další povedený dokumentární film, který se dostal až na půdu europarlamentu. No uvidíme, jak se k tomu evropští kluci postaví. Podle mě nijak, nikdo nepotrestá USA. Enjoy.

napsal/a: SmogRebel 13:43 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Bloodymary 23.01.2009 14:01:17

Ke školství: Nechci se učitelů zastávat. Není pochyb o tom, že úroveň vyuky jde do kytek počínaje zakladní a vysokou školou konče. Ale taky si vem, že dřív byl učitel pan někdo, studenti ani rodiče si na ne nedovolili, ale teď....na jednu stranu se jim ani kolikrát nedivím, že se nesnaží něco studentům předat....tak jen, jestli to nejde ruku v ruce...


Bloodymary 23.01.2009 13:57:00

K tomu vzkazu : tak jen doufám, že jsi ho dnes při venčení mého Endouška dodržel ;-) Jelikož já po něm podctivě výkaly sbírám. A ty? :-)