Bílé peklo!

15.Únor 2009 | Blog

Pečeme ve SmogRebelově pekárně! Už je to nějaký čas, co jsem naposled něco napsal... Má to více důvodů...Něco bude napsáno níže. Jsem rád, že mám pár čtenářů. Je jich cca. 20, kteří navštěvují tento blog denně nebo aspoň obden. Moc dobře vím o koho se jedná a vím i o těch, kteří si myslí, že o nich nevím. Každý má různé důvody. Některým se fakt směju. Pak je tu dalších 5-10 nepravidelných, kteří tento blog navštíví jednou za 14 dní. Dík všem za jejich čas strávený četbou.

 

Pohled do zákulisí tvorby:

 

Tak hlavně to chce čas něco napsat. Ona totiž tvorba takového článku, ač se to nezdá, zabere 15-20 minut.

Taky to chce nějakou ideu.

Promyslet strukturu.

Mít náladu. Nálada je u mě jeden ze základních pilířů psaní. Jak není, nejde to.

 

Tohleto se musí skloubit dohromady, je to proces nazývající se pečení článku.

 

Co jsem upekl:

 

            Když se podívám poslední dva dny ven z okna sněží. Napadlo takových 40 čísel čerstvého sněhu. Dočetl jsem se, myslím, že to bylo někde na snovinkách.cz , že další přívaly se ještě chystají a  již nyní jsou  za dveřmi na západě v Čechách. Ani mi to moc nevadí, až na odhazování auta, které je pokaždé co chci vyjet zahrnuto sněhem z cesty, který přihrne projíždějící ratrak. A ještě nejlepší jsou Ti, kteří za oknem čekají, až si svoje auto vykopete a odjedete, aby si tam oni mohli pěkně zajet. Sranda no.

Napadlo nejvíce sněhu od rekordní zimy 2006, tenkrát bylo tak trojnásobek toho, co je teď. Uvidíme jak dlouho to vydrží a jestli ještě něco připadne.

           

            MiniInfo:

Kdo by se chtěl podívat na film Líbáš jako bůh a váhá, tak Já mu můžu sdělit, že se Marii Poledňákové podařil.

 

Tak hezký a úspěšný týden všem. Partytime is comming:)

napsal/a: SmogRebel 16:25 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář