EMO speciál

02.Únor 2009 | Blog

Dnes SmogRebelova pekárna nepeče! Je finanční krize, která pekárny nezasáhne (jíst se musí). Ale i tak Vás dnes ošidím o magazín. V ten pravý čas zveřejním dva naráz! Satisfakce a dluhy budou splaceny.

 

Co je to EMO:

 

Vstanul jsem v 7.15...Umyl se. Snědl jednu tyčinku mr. Big od Cadburry. Odvezl jsem Arnošta a jeho paničku domů. Přijel jsem zpět. Šel jsem si znova lehnout. Bylo asi 7.54. Probudil jsem se až v 1.13...Byl jsem překvapen. Otevřel jsem balíček Haribo Pico-balla. Jdu se najíst asi do Bistra k Čong-Wongovi. Ačkoliv je nemám rád kluky asijský, půjdu tam a dám si kuřecí nudle a lokální peklo inside(kotel chilli omáčky), aby mě pořádně pálela huba. To bude EMO!Nějaký ten internet a v 15.15 je tu už takový folklor a to v podobě StarGates na Nově...

Repríza 5.setu finále AO na Eurosportu...V NFSU2 zajedu pro jedno DVD a uvidíme co dál, protože už nevím co tam mám dělat. 2 hodiny počítání EMO příkladů do EMO ekonomické matiky. Jsou zprávy. K-1 na Eurosportu. Spánek.

A aby celému EMO dni nechyběla krev, což jistě nemůže má-li se jednat o EMO, tak Vás nezklamu a potěším informací, že jdu ráno na odběr krve!

 

Info dne:

 

dnes je na NBC premiéra třinácté epizody čtvrté série Heroes! Hned ráno ji začnu sosat!!!

napsal/a: SmogRebel 20:12 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Smogrebel 03.02.2009 09:57:14

TomKa: :D:D to je pravda...příště tam něco přihodím na Tvou počest.


TomKa 02.02.2009 22:10:30

teda vim tady o mnohem lepsich emo blogiscich... tady bylo malo ubrecenych smajliku...