Nálady a změny.

06.Únor 2009 | Blog

Dnes SmogRebelova pekárna upekla definitivní změny. Změny proběhly takhle: smazal jsem moje oblíbené kategorie a transformuji je přímo zde k blogískovým článkům. SmogRebelův magazín tedy vždy naleznete na konci mého článku. Stane se to tak pro Vás čtenáře pohodlnější, již nemusíte překlikávat z blogu na kategorie. Myslím, že je to změna k dobrému. Takže teď konec výmluvám a hurá do čtení.

 

O čem dnes budu psát:

 

            No to bych chtěl taky vědět! Asi prvně začnu tím, jak je tento týden ve znamení nálad. Jak tak pozoruji někteří jedinci se chovají dost schizofrenně. Čím to je nevím. Pan Mašek by asi věděl.  On se totiž kluk zabývá esoterikou, energiemi a podobně. Dokonce jsem četl, že tak věří v transformaci člověka na další stupeň úrovně, že spojuje různé požáry dopravních prostředků se střety transformačních energií. Proto navrhl krizový štáb pro české aerolinky. Nebylo mu odpovězeno. Zkusím o tom ten článek najít:) Tak jsem to nenašel. Nevadí. Podle mě je to stejně blábol. Jako je možné, že třeba nějaká trasformace probíhá, ale nemyslím, že by tím měly padat letadla.

            O lst: kdybych si tu nezaložil tenhle blog, tak to celé tady smažu. Ten Sympaťak          ( http://www.libimseti.cz/konvoj  )měl přece jenom pravdu. Internetová komunikace, prezentace všechno to smrdí. Smrdí to tak, že mě to stálo pár korun. Vždy jsem věděl, že je lepší být šedou myškou mezi profily, ale až takhle?? Zanonimizuju ten profil hned jak dopíši tenhle článek. Je to třeba. Ponechám ho pouze jenom jako prostředek k psaní. Není to schizofrenie jak píšu ze začátku? Domnívám se, že ne. Blázni jsou Ti, kteří extrémně odhalují své soukromí!

 

SmogRebelův magazín:

 

Jde o vesmírný objekt, který by neměl být přirozeného původu. Je to seriál, takže na konci stránky jsou další články.

 

http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=3006

 

Ten, kdo si nestihl nalouskat předchozí články je má tady:

 

23.01.09 Zero- dokumentární film

Zde je slibovaný link: http://video.google.com/videoplay?docid=4912645040692509228&hl=sk 

 

22.1.09 WTC-nepravdivé oficiální tvrzení

Slibované video se nachází tady: http://video.google.com/videoplay?docid=2856557841553891683 

Dost velký kus pravdy na tom jistě bude. Posuďte sami.

napsal/a: SmogRebel 14:30 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

salmo 14.02.2009 22:19:17

Definice bláznů je přesná...čím dřív na to člověk přijde - tím líp pro něj...