Předčasný start!!!

21.Leden 2009 | Blog

Tak a je to tady! Po úspěšné zkoušce můžu odstartovat naostro...Vlastně ani nevím jak přesně začít, zdali pěkně zostra anebo radši jen tak pomaličku Vás připravovat na to, co se stane. A něco se určitě během následujících let změní. Jestli k horšímu nebo lepšímu, to je otázka. Řeknu, že to ví jen ti nejvyvolenější (globální elity), my obyčejní můžeme jen spekulovat...Pak si stejně říkám:“ nikdo to číst nebude“, ale i tak je tato ventilace pro mě jakousi částečnou  úlevou. Teď zpětně dopisuji, že začneme zpozvolna.

 

Proč vlastně tento blog vznikl a co je jeho posláním?

 

Především na základě snu, který se mi zdál v úterý 20.1.09 a při kterém jsem se u každého pohnutí probudil a opět zabral. Ano směšné, ale je to tak. Zdálo se mi i tom, co jsem tady psal a jak tento blog vypadal. No realita vzhledu stránky je naprosto odlišná a bude se na ní pracovat, ale nevyznám se v programovacím jazyce ( Kuňa by mohl být klíčem) ,ale to pozdějš. Jádro zůstane zachováno tzn.- bude to blog s prvky magazínu. Musím říci, že to nebyl sen zase až tak od věci...

Články, které uveřejním do mých kategorií psát nebudu, budou to články, které se ke mě dostanou a které zhodnotím jako zajímavé a které poskytnou i jiný pohled na věc, než nám předloží média a následně zmasírujou tak, že nevíme ani jak se jmenujeme!Dalo by se to říct i takhle: druhá strana mince nebo odvrácená strana měsíce.

 

Tak a trošku k tvorbě tohoto blogu:

 

Zrovna začnu prvkem do očí bijícím a to je moje motto v záhlaví blogu. Bohužel s tím momentálně nejde nic udělat. Jak už jsem jednou zmínil mohl by to vyřešit Kuňa, který je přes programovací jazyky borec a možná by mohl předefinovat barvu písma pro motto. Uvidíme...Párty time a elán se pomalu, ale jistě blíží a když párty, tak  s Kuňou inside! Pro ty, kteří ho nedokáží přečíst je tady: Žijeme ve zvláštních časech, kdy lidé jsou vzděláváni ve lži a ten, kdo se odváží říkat pravdu, je nazýván šílencem či bláznem.

Nebo kdybych narazil na nějakou slušnou šablonu, tak to změním od základu, ale na stránkách LST není ani jedna normální šablona, která by nebyla EMO nebo aspoň měla solidní barevný základ. Pokud ani na tu nenarazím, pak budu muset změnit motto. Výměnou šablony by se vyřešilo umístění kategorií, které se momentálně nacházejí v  dost nešikovné pozici. Radši bych je viděl nad archivem. Taky kliknutím v záhlaví blogu na SmogRebel se dostanete na Úvodní stránku. Pak by mělo přibýt odpočítavadlo času ke dni 21.12.2012 v kategorii Rok 2012. Proč zrovna toto datum? To bude odtajněno případným pozorným čtenářům.Taky bych rád zvětšil některé věty. Musím se tady s tím sehrát. Prozatím ponechám na úvodní stránce: Blog ve výstavbě. Protože se bude ještě pár grafických věcí dolaďovat.

 

Dnes v NWO!

 

Dnes začneme tématem na které narazíte téměř všude, dotýká se téměř všech. Všude velké nadpisy: Průmysl v ČR se propadl nejvíce z celé Evropy, Lidé mají hlouběji do kapsy, Propouštění , Odstávka Škody auto atp...Pomalu až poplašné zprávy (sic jsou to fakta, ale jsou to fakta, která přinutí lidi ještě více stahovat peníze z oběhu)Dnešní téma se bude dotýkat trošku globálních elit, trošku finanční krize a o možném záměru, který tady je. Enjoy.

 

V hlasování o možném dřívejším startu se zúčastnili:

Masha, Kikinka, Aurelius, Pierre, Tašunk- ANO

Chrobáček- NE

Osmikráska se zdržela hlasování.

napsal/a: SmogRebel 17:00 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

Bloodymary 22.01.2009 10:17:25

WELL DONE! Moc pěkný Už se těším na další. Jen tak dál :-)


maňenka 21.01.2009 17:14:00

jsi šikovný pejsek, doufam, že hned zítra se bude pokračovat!!!


K!kušk@ 21.01.2009 17:13:39

Ohoho, tak Ondrášek se taky zařadil mezi náš "spisovatele"
S tím snem beztak kecáš, ses chtěla přidat jen k nám, dospělým co???Neboj aspoň jednoho pravidelného čtenáře mít budeš...:-Dchichi