Propaganda

28.Leden 2009 | Blog

Dnes ze SmogRebelovy pekárny vyšel další článek, propečenost opět posoudíte sami, ale musím Vám říct, že jsem se na to musel dobře vyspat. Ale teď co mám prvně na srdci:

 

Udělám tady  menší reklamu mým důležitějším kategoriím, než je tenhle blog! Udělám to asi takhle:  dám odkaz z dnešního magazínu přímo sem do blogu. Ten má totiž větší návštěvnost než magazín. A to je velká chyba.Vy už si jen tak najedete myší na odkaz na konci stránky, za tři minuty si přečtete text, chvilku popřemýšlíte, řeknete si: hmm, uvidíme jestli se to stane, ukáže to jistojistě čas...Zavřete okno a budete pokračovat ve své práci. Naprostá idylka! Je totiž třeba více upoutat čtenáře tohohle nezáživného blogu a přinutit je obrátit pozornost na důležitější věci (SmogRebelův magazín), připomenout jim jednu lidskou vlastnost - zvědavost a vnuknout jim, že bez kliknutí na dnešní (a následující) odkaz (y) se nedozví, co se děje a co se může stát.. Což by byla možná škoda, přeci jste zvědaví ne?A být případně připraven taky nebude na škodu.

 

Proč bylo důležité se dobře vyspat:

 

Objevil se tu  ne zrovna žádaný jev. Byl jsem z toho trošku v rozpacích. Proto to chtělo se dobře vyspat, srovnat se a s dobrou náladou to tady sepsat. Tento jev si nakonec vyžádal odstavec výše. Podcenil jsem totiž dvě věci. Ne jsou tři! Které to Vám zůstane zatajeno, jste schopni toho využít a opět obrátit chod věcí. Dokonce přemýšlím o tom, že pozměním kostru celého blogu budeli tento jev nadále přetrvávat. Doufám, že je to pouze statistická odchylka vyplývající z nedostatku vstupních materiálů.Snad pouze taková signalizující  vlaštovka. Budu o tom informovat později, až to bude zcela jasné a budu se to již teď snažit zvrátit.

 

Dnes v Nezařazeno:

 

Předpověď  budoucnosti od známé vědmy!!! která předpověděla smrt princezny Diany a teroristické útoky 11.září. Její úspěšnost je 80 procent.

 

Tady to je: www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=15803-predpoved_budoucnosti.htm

 

Já osobně věřím tak maximálně ve válku na středním východě, ale moc nevěřím v celosvětový konflikt...To by musely nastat ty nejpesimističtější scénáře. Nedostatek pitné vody, jídla atd...Ten konec je pak už dost scifi, ale pak si říkám jsou to stovky let...Např. armádní a kosmický výzkum je o tisíc let vepředu před veřejnou realitou!No nechci tu nikomu nic podsouvat, každý má svůj rozum.

napsal/a: SmogRebel 10:42 Link


Komentáře

« Domů | Přidej komentář

konvoj 28.01.2009 15:28:00

pamatujte konvojovi, ktery vesti vsem vse nej a slunce v dusi. Uz jen nasazeni jaderneho potencialu by brzo vyhubilo celou planetu. Natoz aby tu zbyl nekdo, kdo do toho pujde(blbec) jen chemickymi zbranemi. Sympy a ty uz radsi nepis, protoze je to blaboleni...


Bloodymary 28.01.2009 14:14:43

jo a mluví o USA, Číně, muslimech, Indii, Británii, ale kde má Rusko??? Tuto velmoc nějak opoměla. To je divné,ně?


Bloodymary 28.01.2009 14:11:18

tak jsem se na to teda podivala a nevím. Jsem z toho trochu rozpačitá, hlavně z te druhé poloviny. To už mi příjde jako blábolení staré báby. Ani to o té 3.válce se mi nezdá. K tomu dle mě nedojde.Nicméně uvidíme za 2 roky, kdy ta její předpověď začíná. Konce se naštěstí nedožiju :-)