Publikováno: 20.Duben 2008
v 22:39



Autor: SpiederPipka

komentáře (0)
Mojí Hvězdičce
MILUJI TĚ HVĚZDIČKO,PRO TEBE...

Každý by chtěl napsat něco krásného o lásce, ale já bych chtěla napsat něco krásného o Tobě a pro Tebe.

Jsi má láska a proto Ti patří každá má myšlenka.Neumím si představit, že bych byla s někým šťastnější než s Tebou.Pamatuji si den, kdy jsem se s Tebou poprvé setkala. Vzpomínáš si? Sešli jsme se u spořitelny ,ja vyšla ze vchodu a  uviděla Tebe, Ty jsi tam stál a čekal namě a já jsem si v tu chvíli řekla: Ježiši, co tady dělám? Vždyť on sese mnou ani nebude bavit...

No a vidíš...už jsme spolu. Nikdy jsem k nikomunecítíla to, co k Tobě. Nedokáži vyjádřit, co vše pro mě znamenáš.Taková slova ještě nikdo nevymyslel. Znamenáš pro mě příliš, abych Těněkdy dobrovolně opustila. Vzpomínám si na každý Tvůj dotyk, na prvnípohled do Tvých očí, na náš první polibek ... Nikdy nechcizapomenout ani na jedinou věc, ani na jediný náš společný okamžik!

Jsi mou první láskou a teprve Tobě jsem dala to nejcennější, co holka může klukovi nabídnout.

S každým vydechnutím bych si přála říci miluji Tě anemohla jsem si nikdy přát více, něž nalézt lásku, která mi ukázalahloubku mých citů k Tobě. Jsi mou polovinou, bez niž nejsem nic. Přejusi, ať jsi se mnou šťastný a ať už jsme jen spolu. Budu se snažitudělat cokoliv, abys mohl říci to samé.

Jsi mé štěstí a nechci být jinde než jen s Tebou.    Miluji Tě Hvězdičko Moje

S láskou Tvoje Květinka

Komentáře

« Domů | Přidej komentář