21.Květen 2009,21:56
Slíbila jsem jí *román*Ten, ale nezvládnu. Jednou možná. . Věřím to, stejně jako věřím v ní*

Začátky. . .
Začalo to normálně. . Prostě si dvě cizí holky psaly na líbku. Byla pro mě jen kamarádka. . . Ale zamilovala jsem si jí běhěm pár chvilek. . .

Jak šel čas. . .
Stávala se pro mě víc a víc důležitou a víc a víc jsem jí věřila. Najednou byla pro mě ta *Top. Ta, která pro mě byla vším. . . Byla jedna z těch tří nejdůležitějších. . . A pak? . . *NNKNS* . . .

Držela mě nad vodou . . .
V tu dobu? . . . Měla jsem jen jí a Danyho. Jasně, pár kamarádů z tancování a tak, ale oni dva jsou jiní. . . Pomáhala mi jk jen to šlo. . . Čekala se mnou na ten den kdy jsem řekla "Jsem šťastná, Ewuško" . . . A opravdu jsem byla, díky ní. . . I když to byl jen záblesk štěstí, tak ale pořád byl. A to bylo to hlavní.

Čekám na ni . . .
Odpočítávám dny kdy jí uvidím a obejmu jí, dám jí pusu. Kvůli tomu dni si koupím deníček. Ten první opravdickej. . .


Děkuju Ewuško =*
 
vložil: Tereska.
Permalink ¤


4 Komentáře:


  • 21.05.2009 22:15:23, EwuliiinQa

    Ty seš ta se kterOu vše zvládám . . . Ty seš ta pro kterou báseň skládám . . . Ty seš ta velká osoba v mém srdíčku . . .Ty seš ta které bych složila klidně i písničku . .. Ty seš ta se kterou řeším hromadu věcí . . . Ty seš ta kterou navždy milovat budu přeci . . .

  • 21.05.2009 22:13:36, EwuliiinQa

    Ty víš moc dObře,že už za 9dní . .. Už za 9dní tě obejmu,dám ti pusu, budu brečet štěstím že si semnou a už tě nepustím . .. Ty to víš moc dobře*_Děkuju ti za všecko . . . Věřím ti . .Jsi můj anděl,moje naděje,můj sen...

  • 21.05.2009 22:12:37, EwuliiinQa

    Pocity ? . . . Kdy sem viděla > "Uživatelka Tereska. napsala článek do webblogu Ewuška . . .* °_říkala sem si,že to bude ten začáteční článek . . . Ale jaxem četla dál . . . Slzy mi začali stékat po tvářích . . . Je to tak strašně mOc nádherné . . Já už newím co na to říct,,

  • 21.05.2009 22:11:09, EwuliiinQa

    Co říct . . . . Román zvládneš. . Jednou ano . .tvoje psaní s emi strašně moc líbí . . . Krásný je to číst. . . Jak šel čas *_Všechno s tebou se mi zdá krásnější . . .Svět už nevidím těma "barvnejma brejlema" ale opravdovýma očima*_A díky tobě vím,že svět je hned hezčí . . .