21.Květen 2009,20:57
Víš. . . Každej si pod tím přectavuje asi něco a někoho jiného. . . Každej z nás má jinou představu o svém *Úžasném* nebo *Úžasné* . . .
 
Jk to vidím já . . .
Myslím si, že Pan Úžasný tu někde je. . . Ne nemyslím si to. Jen si to naivně říkám. Jen si to nalhávám. Proč? Abych se cítila šťastnější a měla v sobě trochu naděje? . . Nebo proč? . . Nevím ;[

On byl ten *Pan Úžasný* dokud . . .
Mnozí vědí o koho jde. . . Svůj názor nezměním a stojím si za ním, že on byl to nejlepší, ale i nejhorší . . Vím to, a vím to proč? . . Protože jsem ho milovala . . Máš jinej názor? Nech si ho, protože to co ta Malá Holka byla schopná udělat pro to aby ho měla, co všechno podtoupila a čemu všemu se vystavovala, by neudělala pro každého kluka co měla. Pro žádného. Jen pro něj. . . Držím to v sobě, nikdo neví co všechno, doslova všechno, jsem chtěla udělat abych ho dostala, aby to skončilo nebo aby to znovu tk krásně začalo. NIKDO. . . Bojím se, že mě odsoudí, že jsem byla hloupá, že řeknou, že si za to můžu sama nebo tak něco . .

Sen* ? . . .

Těch snů je samozřejmě víc. . . Jeden z nich týkající se tohohle? . . Najít ho* Najít prince co bude jako on, né bude lepší než on. Bude mi říkat, že jsem ta nejlepší a já mu to budu věřit, budu se tak cíti. Budu šťastná když řekne ty dvě slova, kterých se na druhou stránku bojím. Chci taky poznat jaké to je když ti nelže, když si to sám nenalhává, když mluví pravdu a i to tak cítí. Jde to vůbec? . .

Každý má svůj °°Názor
Mysli si o tom co chceš, víš jk, ale tohle pochopí málokdo. Málokdo si prošel tím co já. . Možná ty, nebo ty. Možná on, nebo tamten. To já už jen těžko zjistím. Vím jak těm lidem je. Nebaví se o tom tak, že řeknou všechno. Drží v sobě věci, které řeknou jen lidem, kterým opravdu věří. . .Já třeba mám opravdu hodně kamarádů, kterým věřím, ale jen dva nebo tři jsou tací, kterým bych to možná i řekla. Pokud by chtěli. Pokud by byli schopní mi říct pravdu, ale zároveň neudělat to co jsem psala ( On byl ten *Pan Úžasný* dokud . . . ) . . .Opravdu, Mysli si co chceš.
 
vložil: Tereska.
Permalink ¤


0 Komentáře: